Pridaj medzi obben    Hlavn Strnka

Prihlsenie
Meno: 
Heslo:


Nov firmy
 



Najviac hadan vrazy
 

Inzercia


gpz

Bobrina strecha šitá na mieru
 
ONEP, s.r.o.
zobrazi profil firmy | zobrazi vetky ponuky firmy
 
Pridan: 23.07.2007 Vytlai ponuku
 
BOBRINA strecha šitá na mieru
 
Ľahká strešná krytina BOBRINA ktorú na trh prináša firma ONEP, s.r.o. je správnou kombináciou tradičného vzhľadu, progresívnych materiálov a modernej technológie.

Strešná krytina BOBRINA má vlastný charakteristický vzhľad imitujúci bobrovku. Zákazníkovi je na rozdiel od bežnej škridle k dispozícii na výber podstatne širšia ponuka farieb. Krytina nevsakuje vodu a pri dažďoch nezvyšuje svoju hmotnosť. Pri betónových krytinách môže zvýšenie hmotnosti predstavovať až 30% pôvodnej váhy.
Najväčšou prioritou strešnej krytiny BOBRINA je jej samotný tvar a vzhľad, ktorým dokáže konkurovať aj exkluzívnym tvrdým krytinám, čo doposiaľ hlavne u pamiatkových objektov nebolo také jednoduché.
Jednou z mnohých výhod strešného systému BOBRINA, je možnosť montáže aj na určité typy starej strešnej krytiny (napr. bitúmenové asfaltové krytiny, staré falcované plechové krytiny).
Vysoká variabilita pri výrobe umožňuje vyrábať strešnú krytinu podľa potrieb zákazníka - Strecha šitá na mieru. BOBRINA ponúka systém štandartných dĺžok s viacerými kombinačnými možnosťami. Dá sa vypočítať len z ideálnych kusov s prekrytím jednotlivých tabúľ 290 mm v horizontálnom smere. Pomocou takejto kombinácie dokážeme vypočítať celú plochu strechy.
Strešný systém BOBRINA je výsledkom dlhoročného vývoja strešných krytín s oceľovým jadrom. Vyvinutý materiál v sebe kombinuje najlepšie vlastnosti kovov a plastov.
Vzhľadom na charakter výroby je možné zaručiť 100 percentnú vodotesnosť (hydroizoláciu), odolnosť voči mechanickému poškodeniu, voči UV žiareniu, poveternostným vplyvom, farebnú stálosť a samozrejme šetrnosť voči životnému prostrediu.
Spolu s dodávkou všetkých potrebných prvkov na zhotovenie strechy, zákazník obdrží presný montážny postup (kladací plán). V dodávke teda zákazník dostane kompletný strešný systém.
 

Novinky emailom
Mte zujem dostva do emailovej schrnky novinky, informcia lnky z tohto portlu?
Prihlste sa!
Email:

TOP ponuky
Hada v ponukch:
 

TOP lnky
 
www.byvajme.sk® Hlavn Strnka | Kontakty | Registrcia