Pridaj medzi obben    Hlavn Strnka

Prihlsenie
Meno: 
Heslo:


Nov firmy
 



Najviac hadan vrazy
 

Inzercia


gpz

ONEP, s.r.o.

Adresa sdla:
Mäsiarska 70
04001 Košice

IO: 36190292
Kontakty:
Telefn: 055/6232233
Fax: 055/6251318
Mobil: 0904888757
Email: onep@onep.sk
WWW: www.onep.sk
Sekretarit: Viktória Delimanová,055/6232233,onep@onep.sk
Marketing: Ing. Hedviga Stanová,055/6232233,stanova@onep.sk
Obchodn: Emília Urmacherová,055/6225211,urmacherova@onep.sk
Vroba: Marcel Ulík,055/7297607,ulik@onep.sk

Charakteristika:
Spoločnosť ONEP, s.r.o. je slovenským výrobcom strešnej krytiny STAMINA, BOBRINA a Trapézových profilov radu ON z lakoplastovaného a pozinkovaného plechu.
Spoločnosť ONEP, s.r.o. bola založená v septembri 1998 a v marci 1999 zapísaná do obchodného registra. Od svojho vzniku sa postupne prepracovala z obchodnej na výrobnú spoločnosť. V počiatkoch sa zaoberala sprostredkovateľskou činnosťou - od septembra roku 2000 nakupovala a predávala hutný materiál, čím si získala počiatočné postavenie na trhu. Od mája 2002 spoločnosť vyrába rôzne výrobky z lakoplastovaného a pozinkovaného plechu, najmä strešnú krytinu Stamina, Bobrina a Trapézové profily radu ON. Spoločnosť v roku 2004 úspešne dosiahla medzinárodný certifikát kvality ISO 9001:2001. Touto Normou sa spoločnosť dostala na čelo konkurenčných spoločností z hľadiska kvality riadenia a výroby. Vzhľadom na tendenciu spoločnosti uberať sa aj smerom priemyselných stavieb ponuka bola rozšírená aj o systém C-kaziet. Týmto je možné vytvoriť tzv. skladaný zateplený plášť alebo strechu priemyselného objektu, skladov alebo polyfunkčných hál. Týmto sortimentom vytvára ONEP, s.r.o dostatočný priestor pre svojich zákazníkov "ušiť" plánovaný objekt podľa ich vlastných predstáv a požiadaviek.
Ponuky spolonosti:
 
Stamina ľahká strešná krytina Pridan: 23.07.2007
STAMINA ľahká strešná krytina
taj viac...
 
Bobrina strecha šitá na mieru Pridan: 23.07.2007
BOBRINA strecha šitá na mieru
taj viac...
 
Trapézové profily radu ON Pridan: 23.07.2007
TRAPÉZOVÉ PROFILY RADU ON
taj viac...
 
SLOVENSK PROJEKT MERAN GEOPATOGNNYCH ZN a GEOANOMLI



Projekt meran Geopatognnych Zn (Geoanomli) prebieha za elom tatistickho vyhodnocovania podielu negatvnych zn v obydliach na celom Slovensku. Postupne bude vytvoren mapa s vyhodnotenm lokalt viac, alebo menej vhodnch na bvanie z hadiska tatistickho vskytu geoanomli a geopatognnych zn. agentra INGFOUR s.r.o. realizuje vjazdov merania Geopatognnych Zn (Geoanomli) pod vybranmi obydliami na celom Slovensku. Za elom vyhodnotenia tatistickho a geologickho rozloenia geoanomli pod obvanmi oblasami. Zrove sa sleduje aj vplyv uritch architektonickch prvkov obydl, ktor samy o sebe vedia uritm spsobom eliminova geoanomlie a GPZ. Zameranm geopatognnych zn vo Vaom obydl zistte ak opatrenia urobi, aby ste sa doma ctili naozaj dobre. Naprklad jednoduchou zmenou umiestnenia miest kde spte alebo sa najdlhie zdrujete mimo geopatognnych zn .

Ak mte zujem o lokalizciu Geopatognnych zn, geoanomli a posdenia monosti ich elimincie vo Vaom obydl. (byte , dome , kancelri). Vyplnte kontaktn formulr na strnke kde smeruje preklik a my Vm zaleme nezvzne podrobn informcie.

Pre bliie informcie o projekte kliknite TU



Novinky emailom
Mte zujem dostva do emailovej schrnky novinky, informcia lnky z tohto portlu?
Prihlste sa!
Email:

TOP ponuky
Hada v ponukch:
 

TOP lnky
 
www.byvajme.sk® Hlavn Strnka | Kontakty | Registrcia