Pridaj medzi obben    Hlavn Strnka

Prihlsenie
Meno: 
Heslo:


Nov firmy
 



Najviac hadan vrazy
 

Inzercia


gpz

Stamina ľahká strešná krytina
 
ONEP, s.r.o.
zobrazi profil firmy | zobrazi vetky ponuky firmy
 
Pridan: 23.07.2007 Vytlai ponuku
 
STAMINA ľahká strešná krytina
 
Strešná krytina STAMINA, ktorú na trhu ponúka firma ONEP, s.r.o. je správnou kombináciou tradičného vzhľadu, progresívnych materiálov a modernej technológie.
Strešná krytina STAMINA má charakteristický klasický vzhľad, ktorý je elegantnou imitáciou pálenej škridle. Vďaka tomu, že je vyrábaná z lakoplastovaného pozinkovaného plechu je však na rozdiel od bežnej škridle zákazníkovi k dispozícii pestrá ponuka farieb a vzhľadov povrchu krytiny.
Pozinkovaná oceľ dodáva krytine trvácnosť a ľahkosť a plastová vrstva, ktorá sa za tepla nanáša na plech zabezpečuje jeho ochranu a estetický vzhľad. Spojenie týchto vlastností podstatne zlepšuje zvukovoizolačné vlastnosti oceľového jadra.
Využitím týchto moderných technológií predstavuje strešný systém STAMINA pre zákazníka produkt, ktorý má veľmi dlhú životnosť a poskytuje záruku na farebnú stálosť až 10 rokov.
Vďaka svojím vynikajúcim mechanickým schopnostiam a vzhľadu podobnému tvrdej škridlovej krytine a spolu s jej nízkou hmotnosťou je STAMINA vhodná na všetky typy striech pultových, sedlových, manzardových aj oblúkových s minimálnym sklonom 12°.
Vzhľadom na charakter výroby je možné zaručiť 100 percentnú vodotesnosť, odolnosť voči mechanickému poškodeniu, voči UV žiareniu, poveternostným vplyvom, farebnú stálosť a samozrejme šetrnosť voči životnému prostrediu. Strešný systém Stamina taktiež spĺňa všetky požiadavky pre rýchlu a jednoduchú montáž.
 

Novinky emailom
Mte zujem dostva do emailovej schrnky novinky, informcia lnky z tohto portlu?
Prihlste sa!
Email:

TOP ponuky
Hada v ponukch:
 

TOP lnky
 
www.byvajme.sk® Hlavn Strnka | Kontakty | Registrcia