Pridaj medzi obben    Hlavn Strnka

Prihlsenie
Meno: 
Heslo:


Nov firmy
 



Najviac hadan vrazy
 

Inzercia


gpz

Posteľné prádlo pre všetkých
 
TIS Slovakia
zobrazi profil firmy | zobrazi vetky ponuky firmy
 
Pridan: 26.09.2011 Vytlai ponuku
 
Bytový textil pre všetky generácie
 

Sme e-shop, ktorý ponúka kvalitný bytový textil, ako sú napr. návliečky, prestieradlá. deky, obrusy, uteráky, osušky, paplóny, vankúše a množstvo tovaru z tejto oblasti dostupného pre bežného zákazníka v priateľných cenách.

Taktiež poskytujeme služby dekoratéra, realizujeme kompletné zariaďovanie domov, penziónov a hotelov bytovými textíliami. Možnosť výberu tohoto tovaru ako aj využitie naších služieb chceme ponúknuť aj širokej verejnosti prostredníctvom internetového predaja.

Sme tu pre vás všetkých, aby sme vám poskytli cenné informácie potrebné k rozhodnutiu o kúpe nášho tovaru. Preto ak máte akékoľvek otázky ohľadom posteľného prádla, záclon, závesov, či informácie o uterákoch, alebo osuškách.

Produkty

Náš e-shop sa zameriava najmä na posteľné prádlo. V našej ponuke na nájdete obliečky, návliečky na vankúše, detské návliečky a súpravy návliečok, prehozy a prikrývky na posteľ ako aj plachty a prestieradlá rôznych typov a veľkostí. Medzi hlavné použité materiály patrí bavlna, bavlnený satén a damašek. Dodávateľov sme si vyberali zodpovedne s hlavným dôrazom na kvalitu a estetické prevedenie výrobkov.

Saténové obliečky

Keď v lete skúsite naše príjemné chladivé saténové obliečky, budete nadšení! Satén, kedysi dostupný len vrstvám privilegovaných, je príjemný na dotyk a posteľné obliečky z neho vyrobené nielen vyzerajú luxusne, ale sú skutočne funkčné.

Bavlnené obliečky

Bavlnené obliečky sú klasikou, ktorá z módy nikdy nevyjde. V našej ponuke nájdete bavlnené obliečky s modernými vzormi, s detskou tématikou ako aj klasické posteľné prádlo klasických vzorov. Okrem bavlny a saténu na Vás u nás čakajú aj čoraz obľúbenejšie krepové návliečky. Plachty a prestieradlá ponúkame v prevedení bavlna, satén, alebo froté.

Paplóny a vankúše

Do ponuky sme zaradili aj niekoľko druhov paplónov a vankúšov z dutého mikrovlákna, ktoré poskytujú optimálnu tepelnú izoláciu a zároveň umožňujú cirkuláciu vzduchu, sú preto vhodné na používanie tak v zime, ako aj v lete.

Bytový textil a ostatné

Našou doménou však nie je len posteľná bielizeň. Vyberú si u nás aj tí, ktorí hľadajú záclony, či závesy, garniže, alebo kompletne závesné systémy, ktorými by oživili svoje interiéry.




V našej ponuke sú aj rôzne iné druhy bytového textilu, napríklad obrusy (materiál teflón aj bavlna), kuchynské utierky alebo kúpeľňové predložky, pri výbere ktorých kladieme dôraz na kvalitatívne aj estetické prevedenie.



Nezabúdame ani na fanúšikov wellness a sauny, naše osušky, uteráky, župany, či plážové osušky sú príjemné na dotyk aj na pohľad.

Nájdete nás na našej stránke alebo na bezplatnej infolinke 0800 111 033, prípadne napíšte mail

 

Novinky emailom
Mte zujem dostva do emailovej schrnky novinky, informcia lnky z tohto portlu?
Prihlste sa!
Email:

TOP ponuky
Hada v ponukch:
 

TOP lnky
 
www.byvajme.sk® Hlavn Strnka | Kontakty | Registrcia