Pridaj medzi obben    Hlavn Strnka

Prihlsenie
Meno: 
Heslo:


Nov firmy
 



Najviac hadan vrazy
 

Inzercia


gpz

Gazdinka-opatrovateľka
 
ANER HAUS s.r.o
zobrazi profil firmy | zobrazi vetky ponuky firmy
 
Pridan: 22.08.2011 Vytlai ponuku
 
Zverte svoju domácnosť, dieťa, seniora starostlivej a dôveryhodnej osobe. Vo všetkých vyspelých štátoch sveta je to už samozrejmosťou mať gazdinku, aj opatrovateľku.
 
Zverte svoju domácnosť, dieťa, seniora starostlivej a dôveryhodnej osobe. Vo všetkých vyspelých štátoch sveta je to už samozrejmosťou mať gazdinku, aj opatrovateľku. Je to služba priamo pre Vás a vašu domácnosť a naďalej sa môžete venovať svojej profesii, alebo záľubám. Naše gazdinky a opatrovateľky sú preverené a skúsené ženy, neriskujte výberom osôb, ktoré túto činnosť robia bez oprávnenia podnikať a nič o nich neviete.
Využite službu gazdinky do domu a volajte profesionálov. Služba gazdinky Vám zabezpečí bezstarostný deň, príchod do bytu bude pre Vás potešením, všade bude čisto a všetko na poriadku. môžete sa venovať svojim deťom, rodine, záľubám. Vyskúšajte a zistíte prečo sú ženy bez stresu, prečo majú čas na kaderníka, manikúru, cvičenie a vôbec nie sú uťahané. Volajte profesionálnu firmu a ste bez starostí.- Gazdinka Vám opatrí deti aj seniora , vyžehlí, nakúpi, navarí, poupratuje- umyje okná, vyčistí nábytok, dokonca vie zabezpečiť vymaľovanie bytu, nuž niet čo rozmýšľať. www.anerhaus.sk
 

Novinky emailom
Mte zujem dostva do emailovej schrnky novinky, informcia lnky z tohto portlu?
Prihlste sa!
Email:

TOP ponuky
Hada v ponukch:
 

TOP lnky
 
www.byvajme.sk® Hlavn Strnka | Kontakty | Registrcia