Pridaj medzi obben    Hlavn Strnka

Prihlsenie
Meno: 
Heslo:


Nov firmy
 



Najviac hadan vrazy
 

Inzercia


gpz

Ponuka publikácie REALIZÁCIA BETÓNOVÝCH KONŠTRUKCIÍ
 
STAVEBNÝ TRH BELMAS GROUP
zobrazi profil firmy | zobrazi vetky ponuky firmy
 
Pridan: 12.02.2008 Vytlai ponuku
 
REALIZÁCIA BETÓNOVÝCH KONŠTRUKCIÍ - kniha
 
R E A L I Z Á C I A    B E T Ó N O V Ý CH
    K O N Š T R U K C I Í“.
             Uvedenú publikáciu prináša pre odbornú verejnosť vydavateľstvo časopisu STAVEBNÝ TRH v spolupráci s autorkou Ing. Renátou Baškovou, PhD., ktorá pôsobí na Katedre technológie stavieb a stavebných látok, Stavebnej fakulty TU v Košiciach.
V posledných rokoch naša spoločnosť zaznamenala v oblasti realizácie betónových konštrukcií výrazné zmeny, ktoré vyvolal prechod do montovaných k monolitickým konštrukciám. Publikácia je reakciou na zmeny príslušných noriem a predpisov, ako aj na používanie nových materiálov, výrobkov, strojov a technológií v procesoch debnenia, vystužovania a betónovania monolitických konštrukcií.
Publikácia svojim zameraním predstavuje aktuálny titul, ktorý ocenia nielen odborníci z danej oblasti, ale poslúži aj študentom stavebných fakúlt. Kniha je na formáte A4 a na zhruba 300 stranách je rozobratá problematika prípravy aj realizácie výrobného procesu železobetónových monolitov, kde sú samozrejme ako súčasť farebné obrázky a fotografie k daným témam.
Týmto by som Vám chcela ponúknuť danú publikáciu a to za cenu 39,50 eur, môžete si ju objednať priamo v našej redakcii na telefónnom čísle 043 43 615 alebo cez našu web stránku. V prípade ďalších otázok nás prosím neváhajte kontaktovať.
 S pozdravom
Ľudmila Böhmeová
šéfredaktorka 
 

Novinky emailom
Mte zujem dostva do emailovej schrnky novinky, informcia lnky z tohto portlu?
Prihlste sa!
Email:

TOP ponuky
Hada v ponukch:
 

TOP lnky
 
www.byvajme.sk® Hlavn Strnka | Kontakty | Registrcia