Pridaj medzi obben    Hlavn Strnka

Prihlsenie
Meno: 
Heslo:


Nov firmy
 



Najviac hadan vrazy
 

Inzercia


gpz

Chata Diana

Adresa sdla:
Kúpele
48501 Patince

IO: 42005885
Kontakty:
Telefn: 0905583517
Fax:
Mobil: 0907141444
Email: ubytovanie.chaty@centrum.sk
WWW: www.patincediana.szm.sk
Sekretarit: ,,
Marketing: ,,
Obchodn: ,,
Vroba: ,,

Charakteristika:
Chata je poschodová - na prvom poschodí sú dve spálne s rozťahovacími válendami, skriňou, televízorom, rádio-budíkom a ventilátorom. Dve detské izby s poschodovými postelmi a terasa. Na prízemí sa nachádza spoločenská miestnosť s kuchyňou, sprchovým kútom
Chata je poschodová - na prvom poschodí sú dve spálne s rozťahovacími válendami, skriňou, televízorom, rádio-budíkom a ventilátorom. Dve detské izby s poschodovými postelmi a terasa. Na prízemí sa nachádza spoločenská miestnosť s kuchyňou, sprchovým kútom a toaletou. Spoločenská miestnosť je vybavená televízorom, rádiom, CD prehrávačom, magnetofónom, jednou rozťahovacou válendou, jedným rozťahovacím kreslom (3 prísteľky), dlhým stolom, lavicami a stoličkami. Základné vybavenie kuchyne : 2x chladnička s mraziakom, el. sporák, mikrovlnná rúra, rýchlovarná kanvica, sendvičovač, ventilátor, taniere, hrnčeky, poháre, hrnce, varešky... všetko k dispozícii. Rekreačný areál sa nachádza 17 km od Komárna smerom na Štúrovo v blízkosti tečie rieka Dunaj. Patince sú najjužnejšie položenou obcou na Slovensku. Po odbočení z hlavnej cesty uvidíte vchod do areálu, kde sa na 27 hektaroch zastavanej plochy nachádzajú kúpele patince. V blízkosti chaty DIANY sa nachádza Country club, reštaurácia, pizzeria, hotely, herňa, stánky, minigolf, volejbalové ihrisko, bazény, tobogán. Je tu možnosť vypožičať si loďky, vodné bicykle, a mnoho daľších aktivít a kultúrnych atrakcií. (TENIS, RYBOLOV, VYHLIADKOVÉ PLAVBY PO DUNAJI, LETNÉ KINO) V areály sa taktiež nachádza WELLNESS centrum s celoročnou prevádzkou.
Ponuky spolonosti:
 
Nie s evidovan iadne ponuky tejto firmy.
 
SLOVENSK PROJEKT MERAN GEOPATOGNNYCH ZN a GEOANOMLI



Projekt meran Geopatognnych Zn (Geoanomli) prebieha za elom tatistickho vyhodnocovania podielu negatvnych zn v obydliach na celom Slovensku. Postupne bude vytvoren mapa s vyhodnotenm lokalt viac, alebo menej vhodnch na bvanie z hadiska tatistickho vskytu geoanomli a geopatognnych zn. agentra INGFOUR s.r.o. realizuje vjazdov merania Geopatognnych Zn (Geoanomli) pod vybranmi obydliami na celom Slovensku. Za elom vyhodnotenia tatistickho a geologickho rozloenia geoanomli pod obvanmi oblasami. Zrove sa sleduje aj vplyv uritch architektonickch prvkov obydl, ktor samy o sebe vedia uritm spsobom eliminova geoanomlie a GPZ. Zameranm geopatognnych zn vo Vaom obydl zistte ak opatrenia urobi, aby ste sa doma ctili naozaj dobre. Naprklad jednoduchou zmenou umiestnenia miest kde spte alebo sa najdlhie zdrujete mimo geopatognnych zn .

Ak mte zujem o lokalizciu Geopatognnych zn, geoanomli a posdenia monosti ich elimincie vo Vaom obydl. (byte , dome , kancelri). Vyplnte kontaktn formulr na strnke kde smeruje preklik a my Vm zaleme nezvzne podrobn informcie.

Pre bliie informcie o projekte kliknite TU



Novinky emailom
Mte zujem dostva do emailovej schrnky novinky, informcia lnky z tohto portlu?
Prihlste sa!
Email:

TOP ponuky
Hada v ponukch:
 

TOP lnky
 
www.byvajme.sk® Hlavn Strnka | Kontakty | Registrcia