Pridaj medzi obben    Hlavn Strnka

Prihlsenie
Meno: 
Heslo:


Nov firmy
 



Najviac hadan vrazy
 

Inzercia


gpz

Obnova.sk, Michal Hrčla

Adresa sdla:
O. Plachého 47
03608 Martin

IO: 40663876
Kontakty:
Telefn: 0907344743
Fax:
Mobil: 0907344743
Email: firma@obnova.sk
WWW: www.firma.obnova.sk
Sekretarit: ,,
Marketing: ,,
Obchodn: ,,
Vroba: ,,

Charakteristika:
Reštaurátorské a konzervátorské práce kameňa, omietok, dreva, kovu. Naši odborníci sa dokážu vysporiadať s každým materiálom ktorý potrebujete reštaurovať či konzervovať. Špecializujeme sa na fasády a interiéry, od omietok cez štukové prvky, kamenne článk
Reštaurátorské a konzervátorské práce kameňa, omietok, dreva, kovu. Naši odborníci sa dokážu vysporiadať s každým materiálom ktorý potrebujete reštaurovať či konzervovať. Špecializujeme sa na fasády a interiéry, od omietok cez štukové prvky, kamenne články až po nástenné maľby. Tiež vykonávame konzervátorské práce na starožitnostiach a zbierkach. Ku prácam vyhotovujeme precíznu dokumentáciu. Poskytujeme komplexnú obnovu exteriéru a interiéru budov vo všetkých materiálov. Taktiež komplexnú obnovu akýchkoľvek starožitností. Samozrejme, že základný zamestnanci firmy nemôžu ovládať všetky potrebné techniky a poznať celú škálu technológií. Preto máme množstvo spolupracovníkov z celého Slovenska (reštaurátori, konzervátori, architekti, pamiatkári, historici umenia, historici, stavbyvedúci, stavebný dozory, stavebníci a remeselníci). Reštaurovanie a konzervovanie je doménou firmy. Postaráme sa však aj o vaše firemné web-stránky a tlačivá. Navrhneme a zrealizujeme vám efektnú a účinnú reklamnú kampaň. Vytvoríme image firmy od loga cez pečiatku, hlavičkový papier a vizitku, až po billboard a reklamu v TV, alebo rádiu.
Ponuky spolonosti:
 
Nie s evidovan iadne ponuky tejto firmy.
 
SLOVENSK PROJEKT MERAN GEOPATOGNNYCH ZN a GEOANOMLI



Projekt meran Geopatognnych Zn (Geoanomli) prebieha za elom tatistickho vyhodnocovania podielu negatvnych zn v obydliach na celom Slovensku. Postupne bude vytvoren mapa s vyhodnotenm lokalt viac, alebo menej vhodnch na bvanie z hadiska tatistickho vskytu geoanomli a geopatognnych zn. agentra INGFOUR s.r.o. realizuje vjazdov merania Geopatognnych Zn (Geoanomli) pod vybranmi obydliami na celom Slovensku. Za elom vyhodnotenia tatistickho a geologickho rozloenia geoanomli pod obvanmi oblasami. Zrove sa sleduje aj vplyv uritch architektonickch prvkov obydl, ktor samy o sebe vedia uritm spsobom eliminova geoanomlie a GPZ. Zameranm geopatognnych zn vo Vaom obydl zistte ak opatrenia urobi, aby ste sa doma ctili naozaj dobre. Naprklad jednoduchou zmenou umiestnenia miest kde spte alebo sa najdlhie zdrujete mimo geopatognnych zn .

Ak mte zujem o lokalizciu Geopatognnych zn, geoanomli a posdenia monosti ich elimincie vo Vaom obydl. (byte , dome , kancelri). Vyplnte kontaktn formulr na strnke kde smeruje preklik a my Vm zaleme nezvzne podrobn informcie.

Pre bliie informcie o projekte kliknite TU



Novinky emailom
Mte zujem dostva do emailovej schrnky novinky, informcia lnky z tohto portlu?
Prihlste sa!
Email:

TOP ponuky
Hada v ponukch:
 

TOP lnky
 
www.byvajme.sk® Hlavn Strnka | Kontakty | Registrcia