Pridaj medzi obben    Hlavn Strnka

Prihlsenie
Meno: 
Heslo:


Nov firmy
 



Najviac hadan vrazy
 

Inzercia


gpz

Chata BLAVA FirMax s.r.o.

Adresa sdla:
Štúrova 177
02743 Nižná na Orave

IO: 47626364
Kontakty:
Telefn: +421 432388880
Fax:
Mobil: +421 903450482
Email: elteam@orava.sk
WWW: www.ubytovanienaorave.sk
Sekretarit: ,,
Marketing: ,,
Obchodn: Štefan Čuchor,+421 903450482,elteam@orava.sk
Vroba: ,,

Charakteristika:
Chata Blava vyhľadávané ubytovacie zariadenie apartmánového dispozičného riešenia,ktoré sa nachádza v Nižnej na Orave približne v strede od všetkých atrakcií na Orave,ktoré sú vyhľadávané našimi hosťami, ktorí sa k nám radi vracajú.
Chata Blava vyhľadávané ubytovacie zariadenie apartmánového dispozičného riešenia,ktoré sa nachádza v Nižnej na Orave približne v strede od všetkých atrakcií na Orave,ktoré sú vyhľadávané našimi hosťami, ktorí sa k nám radi vracajú. Zariadenie je vhodné pre rodiny s deťmi,väčšie skupiny,ale aj pre jednotlivé páry. Poskytujeme komfort za dobré ceny s nezabudnuteľnými spomienkami na návštevu oravského regiónu s nádhernou prírodnou scenériou. V areáli ubytovacieho zariadenia chaty je k dispozícii terasa, altánok, záhradné posedenie, plážové ležadlá, záhradný gril, ohnisko, kotlík na guláš,krb,detské hojdačky, stolný tenis,šípky,stolný futbal,biliard ,exteriérový bazén,fínska sauna,turecká parná sauna,masážny-vírivý perličkový interiérový bazén.K dispozícii sú aj detské postieľky. Celý objekt je vykrytý bezplatným Wi-Fi internetovým pripojením. Parkovanie je možné v oplotenom priestore pri chate a to celoročne. Obchod 20 m reštaurácia 100 m autobus 200 m vlak 200 m Tesco 4 km. http://www.ubytovanienaorave.sk Ponúkame ubytovanie v lone nádhernej oravskej prírody v chate BLAVA v Nižnej na Orave. Utulná novopostavená chata BLAVA poskytuje ubytovanie pre 14 osôb v piatich izbách s možnosťou prístelok. Každá izba je vybavená vlastným sociálnym zariadením so sprchou,umývadlom,wc a taktiež vlastným kuchynským kútikom so základným vybavenim a mikrovlnnou rúrou s grilom. Kdispozícii sú aj detské postielky. Na každej izbe je tiež LCD tel.prijímač so satelitným príjmom+DVD a celý objekt je vykrytý WIFI internetovym pripojenim.Vo vstupnej časti je pingpongový stôl a na prízemí je k dispozícii fínska sauna s príslušenstvom,vírivý masážny bazén,sprcha a WC. Parkovanie je možmé v oplotenej a uzamykateľnej časti pri chate,kde sa nachádza aj bazén,lehátka,altánok so záhradným posedením s krbom,grilom a kotlinou na varenie guľášu.V altáne sú k dispozícii detske hojdačky ,pieskovisko a detský bazén Možnosť ubytovania aj so psom. Orava ako jedna z najnavštevovanejších turistických oblastí na slovensku ponúka široké možnosti letnej a zimnej dovolenky a turistiky. Využite možnosť výhodnej ceny a rezervujte si pobyt už dnes tešíme sa na vás. Chata BLAVA tel.:0903/450482 pozrite si videoukážky a hodnotenie objektu na http://www.ubytovanienaorave.sk a www.orava.pobyt.szm.sk
Ponuky spolonosti:
 
Nie s evidovan iadne ponuky tejto firmy.
 
SLOVENSK PROJEKT MERAN GEOPATOGNNYCH ZN a GEOANOMLI



Projekt meran Geopatognnych Zn (Geoanomli) prebieha za elom tatistickho vyhodnocovania podielu negatvnych zn v obydliach na celom Slovensku. Postupne bude vytvoren mapa s vyhodnotenm lokalt viac, alebo menej vhodnch na bvanie z hadiska tatistickho vskytu geoanomli a geopatognnych zn. agentra INGFOUR s.r.o. realizuje vjazdov merania Geopatognnych Zn (Geoanomli) pod vybranmi obydliami na celom Slovensku. Za elom vyhodnotenia tatistickho a geologickho rozloenia geoanomli pod obvanmi oblasami. Zrove sa sleduje aj vplyv uritch architektonickch prvkov obydl, ktor samy o sebe vedia uritm spsobom eliminova geoanomlie a GPZ. Zameranm geopatognnych zn vo Vaom obydl zistte ak opatrenia urobi, aby ste sa doma ctili naozaj dobre. Naprklad jednoduchou zmenou umiestnenia miest kde spte alebo sa najdlhie zdrujete mimo geopatognnych zn .

Ak mte zujem o lokalizciu Geopatognnych zn, geoanomli a posdenia monosti ich elimincie vo Vaom obydl. (byte , dome , kancelri). Vyplnte kontaktn formulr na strnke kde smeruje preklik a my Vm zaleme nezvzne podrobn informcie.

Pre bliie informcie o projekte kliknite TU



Novinky emailom
Mte zujem dostva do emailovej schrnky novinky, informcia lnky z tohto portlu?
Prihlste sa!
Email:

TOP ponuky
Hada v ponukch:
 

TOP lnky
 
www.byvajme.sk® Hlavn Strnka | Kontakty | Registrcia