Pridaj medzi obben    Hlavn Strnka

Prihlsenie
Meno: 
Heslo:


Nov firmy
 



Najviac hadan vrazy
 

Inzercia


gpz

DOMOSS TECHNIKA, a.s.

Adresa sdla:
Bratislavská 11/a
92101 Piešťany

IO: 36228389
Kontakty:
Telefn: 033/7744800
Fax: 033/7724240
Mobil:
Email: domoss@domoss.sk
WWW: www.domoss.sk
Sekretarit: Rybanská Tatiana,,rybanska@domoss.sk
Marketing: Valo Richard,Ing.,,valo@domoss.sk
Obchodn: Oravec Ladislav ml.,,l_oravec@domoss.sk
Vroba: ,,

Charakteristika:
DOMOSS ponúka svojim zákazníkom spotrebiče pre domácnosť, kompletné vybavenie kuchýň a kúpeľní, elektroniku, vykurovacie zariadenia, náradie, dvere, potreby pre záhradu a množstvo ďalších produktov pre zariadenie domácnosti a budov.
Spoločnosť DOMOSS TECHNIKA, a.s. vznikla v roku 1990 ako konzorcium DOMOSS. Dnešná forma spoločnosti vznikla v roku 1998 v Piešťanoch transformáciou spoločnosti. DOMOSS prevádzkuje na Slovensku obchodný dom v Piešťanoch, 3 veľkoobchody, servisné stredisko, sieť kuchynských a kúpeľňových štúdií. V roku 2004 spoločnosť DOMOSS TECHNIKA, a.s. úspešne otvorila ďalšie kuchynské štúdio v Trenčíne, kuchynské a kúpeľňové štúdio v Trnave a v roku 2005 dalšie dve štúdiá v Bratislave - ”My House of Villeroy & Boch” a moderný stánok dizajnu: štúdio Duravit, Hansgrohe (Pharo wellness centrum). Nové špecializované Kúpeľňové štúdio My House Of Villeroy&Boch je jediným svojho druhu na Slovensku; štúdio Duravit, Hansgrohe (Pharo wellness centrum) jediné svojho druhu na západnom Slovensku. V roku 2004 sa spoločnosť DOMOSS TECHNIKA a.s. stala akcionárom spoločnosti EURONICS SK a.s. a aktívne vstúpila do spoluvytvárania maloobchodnej siete elektropredajní na Slovensku. Sieť Euronics sa stala najväčším hráčom na Slovensku v predaji bielej techniky a má potenciál sa naďalej rozširovať. DOMOSS TECHNIKA, a.s. spolupracuje s architektmi, projektantmi, stavebnými spoločnosťami i ďalšou odbornou verejnosťou, čo napomáha smerovať ponuku firmy do oblastí, ktoré pre konečného klienta znamenajú jedinečné riešenia postavené na najmodernejších trendoch a poznatkoch v oblasti bytového dizajnu a ergonómie. Spoločnosť sa vo svojej ponuke orientuje na renomované svetové značky a produkty, ktoré zaručujú klientovi riešenia s dôrazom na kvalitu a spoľahlivosť produktov, najmodernejší dizajn, vysokú úžitkovú hodnotu a to s veľkou škálou výberu.
Ponuky spolonosti:
 
Stoly, stoličky, spotrebiče - zľava až 70% Pridan: 04.04.2008
Výpredaj za najlepšie ceny
taj viac...
 
SLOVENSK PROJEKT MERAN GEOPATOGNNYCH ZN a GEOANOMLI



Projekt meran Geopatognnych Zn (Geoanomli) prebieha za elom tatistickho vyhodnocovania podielu negatvnych zn v obydliach na celom Slovensku. Postupne bude vytvoren mapa s vyhodnotenm lokalt viac, alebo menej vhodnch na bvanie z hadiska tatistickho vskytu geoanomli a geopatognnych zn. agentra INGFOUR s.r.o. realizuje vjazdov merania Geopatognnych Zn (Geoanomli) pod vybranmi obydliami na celom Slovensku. Za elom vyhodnotenia tatistickho a geologickho rozloenia geoanomli pod obvanmi oblasami. Zrove sa sleduje aj vplyv uritch architektonickch prvkov obydl, ktor samy o sebe vedia uritm spsobom eliminova geoanomlie a GPZ. Zameranm geopatognnych zn vo Vaom obydl zistte ak opatrenia urobi, aby ste sa doma ctili naozaj dobre. Naprklad jednoduchou zmenou umiestnenia miest kde spte alebo sa najdlhie zdrujete mimo geopatognnych zn .

Ak mte zujem o lokalizciu Geopatognnych zn, geoanomli a posdenia monosti ich elimincie vo Vaom obydl. (byte , dome , kancelri). Vyplnte kontaktn formulr na strnke kde smeruje preklik a my Vm zaleme nezvzne podrobn informcie.

Pre bliie informcie o projekte kliknite TU



Novinky emailom
Mte zujem dostva do emailovej schrnky novinky, informcia lnky z tohto portlu?
Prihlste sa!
Email:

TOP ponuky
Hada v ponukch:
 

TOP lnky
 
www.byvajme.sk® Hlavn Strnka | Kontakty | Registrcia