ť Pridaj medzi obžúbené   ť Hlavná Stránka

Prihlásenie
Meno: 
Heslo:


Nové firmy
 



Najviac hžadané výrazy
 

Inzercia


gpz

PLYNOSPOL, spol. s r. o.

Adresa sídla:
Masarykova 23
080 0 PreĹĄov

IČO: 31652816
Kontakty:
Telefón: +421517734109
Fax: +421517725386
Mobil: +421903614458
Email: plynospol@plynospol.sk
WWW: www.plynospol.eu
Sekretariát: ČINČAROVÁ Zuzana - montĂĄĹže, rozpočet,+421903880687,plynospol@plynospol.sk
Marketing: KOVALIK BlaĹžej - konateÄž,+421903905055,plynospol@plynospol.sk
Obchodné: Ing. KVĚTOŇ MojmĂ­r,+421903614458,plynospol@plynospol.sk
Výroba: SEDLÁK FrantiĹĄek - spoločnĂ­k,+421903286810,plynospol@plynospol.sk

Charakteristika:
výroba lokálnych plynových ohrievačov GAMA-PO 2.4 - 3.4 - 4.7 kW; predaj + montáž + servis + odborné prehliadky a skúšky vyhradených technických zariadení systémov VODA – KANALIZÁCIA – PLYN – BLESKOZVODY – KÚRENIE klasické i pokrokové technológie, alte
Spoločnosť pôsobí v oblasti východného Slovenska od roku 1992. Hlavnou činnosťou je výroba lokálnych plynových ohrievačov GAMA-PO o výkonoch 2,4 - 3,4 - 4,7 kW v dvoch dizajnových prevedeniach. Takmer polovicu produkcie ročne exportuje do krajín EÚ, najmä Nemecka a Českej republiky, ale tiež do Poľska, Bulharska a na Ukrajinu. V oblasti služieb sa firma zaoberá montážou, servisom, opravami, rekonštrukciami a odbornými prehliadkami a skúškami vyhradených technických zariadení.inžinierskych sietí a sytémov voda – kanalizácia - plyn – kúrenie (kotle bez obmedzenia výkonu) a bleskozvody. Používa klasické i pokrokové technológie podľa návrhov projektantov, želania zákazníka a i na základe vlastných dlhoročných skúsenností.
Ponuky spoločnosti:
 
GAMA-PO 2.4 - 3.4 - 4.7 kW Pridané: 15.05.2007
Lokálny plynový ohrievač - "GAMATKA". Dizajn hranatý krémový alebo zaoblený, biely lesklý komaxit. Hliníkový výmenník. Flexibilné pripojenie hadicou. Riadiaca aika EUROSIT 630. Vyústenie spalín cez stenu zakončené nerezovým košom alebo do komína.
čítaj viac...
 
SLOVENSKÝ PROJEKT MERANÍ GEOPATOGÉNNYCH ZÓN a GEOANOMÁLIÍ



Projekt meraní Geopatogénnych Zón (Geoanomálií) prebieha za účelom štatistického vyhodnocovania podielu negatívnych zón v obydliach na celom Slovensku. Postupne bude vytvorená mapa s vyhodnotením lokalít viac, alebo menej vhodných na bývanie z hžadiska štatistického výskytu geoanomálií a geopatogénnych zón. agentúra INGFOUR s.r.o. realizuje výjazdové merania Geopatogénnych Zón (Geoanomálií) pod vybranými obydliami na celom Slovensku. Za účelom vyhodnotenia štatistického a geologického rozloženia geoanomálií pod obývanými oblasami. Zároveň sa sleduje aj vplyv určitých architektonických prvkov obydlí, ktoré samy o sebe vedia určitým spôsobom eliminova geoanomálie a GPZ. Zameraním geopatogénnych zón vo Vašom obydlí zistíte aké opatrenia urobi, aby ste sa doma cítili naozaj dobre. Napríklad jednoduchou zmenou umiestnenia miest kde spíte alebo sa najdlhšie zdržujete mimo geopatogénnych zón .

Ak máte záujem o lokalizáciu Geopatogénnych zón, geoanomálií a posúdenia možnosti ich eliminácie vo Vašom obydlí. (byte , dome , kancelárií). Vyplnte “kontaktný formulár” na stránke kde smeruje preklik a my Vám zašleme nezáväzne podrobné informácie.

Pre bližšie informácie o projekte kliknite TU



Novinky emailom
Máte záujem dostáva do emailovej schránky novinky, informácia články z tohto portálu?
Prihláste sa!
Email:

TOP ponuky
Hžada v ponukách:
 

TOP články
 
www.byvajme.sk® Hlavná Stránka | Kontakty | Registrácia