Pridaj medzi obben    Hlavn Strnka

Prihlsenie
Meno: 
Heslo:


Nov firmy
 



Najviac hadan vrazy
 

Inzercia


gpz

Záhadné Geopatogénne Zóny
 
Pridan: 21.11.2017 Vytlai lnok
 
Čo sú to tie geopatogénne zóny a ako negatívne vplývajú na ľudí.
 

ZÁHADNÉ GEOPATOGÉNNE ZÓNY

Prvá písomná zmienka o Dračích žilách (Geopatogénnych Zónach – GPZ) je zo starej číny. Kde pred 4300 rokmi cisár Yu vydal nariadenie, že si treba pred postavením obydlia nechať premerať pozemok na výskyt tzv. Dračích žíl – ako ich oni v rámci svojej kultúry nazývali. Potom prispôsobiť usporiadanie miestností v obydlí tak, aby Dračie Žily neprechádzali cez miesta kde sa napr. spí.

Keď dlhšie spíte, alebo sa zdržiavate  nad Geopatogénnou zónou (GPZ) môžu sa prejaviť nasledovné príznaky:  nespavosť, prerušovaný spánok, nervozita, podráždenosť, pocity nadmernej únavy.. Po dlhšej dobe dochádza k oslabeniu imunitného systémuVášho organizmu. Tým pádom sa na Vás začnú lepiť rôzne choroby častejšie ako je obvyklé. Najviac sú na to citlivé malé deti od 0 do  7-9 rokov. Dospelí od 35 rokov– (väčšinou ženy – najmä keď majú oslabený organizmus po pôrode a na materskej dovolenke.)

Čo je záhadné na týchto Geopatogénnych zónach (ďalej GPZ): 

Cenník meraní Geopatogénnych zón – kliknite TU

1GPZ sa vyskytujú väčšinou v pásoch rôznej šírky a dĺžky (niekedy v kruchoch a elipsách). A je jedno či bývate na prízemí, alebo na 20-tom poschodí.

ilustračný obrázok negatívneho priebehu geopatogénnych zón v byte. To isté je vo vertikálnej rovine od prízemia až po vrch domu – paneláku.

2-Pôsobenie GPZ na rozdiel od iných fyzikálnych polí je také, že ich účinky sa prejavujú vo vertikálnej rovine.  Ako keby to bola nejaká stena. Napr. o šírke 2 metre a výške 15-20 a viac poschodí paneláku. Najserióznejší obrázok  s popisom fyzikálnych veličín ktorý som našiel nájdete na spodku stránky.

Ďalšie ilustračné zobrazenie negatívneho priebehu GPZ – negatívne zóny sa križujú pod posteľou

3- Hoci sa presne nevie aké fyzikálne veličiny spôsobujú tieto negatívne účinky. Ani som v praxi nevidel nejaký prístroj, ktorý by GPZ vedel zamerať. Ale prútikari, ktorí sa na to špecializujú ich vedia nájsť a namerať ich intenzitu. Pritom je jedno či bývate na prízemí, alebo na 15-tom poschodí. Takisto sa dá touto metódou nájsť voda, rôzne inžinierske siete, alebo niektoré iné geoanomálie. V začiatkoch baníctva dokonca prútikari vyhľadávali rudné žily.

4- Geopatogénne Zóny a najmä ich meranie a účinky na senzitívnejších  ľudí sú doteraz záhadou. Aj keď sa na 100% nevie čo ich spôsobuje a aký je princíp prútikarskej reakcie.

Tieto javy sú  ale empiricky (čiže praxou) tisícročiami overené. Nie je to nejaký výmysel , alebo móda z poslednej doby. Väčšinou sú primárne spôsobené zmenou štruktúry  zemského podložia. Sekundárne sa do takýchto miest natlačí voda a potom vznikajú tzv. „vodné žily“. Čo je síce dobre, keby ste potrebovali dobré miesto na studňu. Ale na druhej strane sa vyslovene neodporúča nad takýmtomiestom mať napr. posteľ, počítačové pracovisko a pod.

Cenník meraní geopatogénnych zón + AKCIA ZĽAVA až 50% v rámci výjazdových meraní po celom Slovensku  –>Kliknite  TU  

Fyzikálny popis priebehu polí spôsobujúcich GPZ podľa RNDr. Ján Bienik CSc. r. 1991

Z obrázku vyplýva, že Geopatogénne zóny spôsobuje zrejmä viac fyzikálnych polí a veličín súčasne. A tým sa správajú ako stena.

V dnešnej dobe sa dajú úspešne geopatogénne zóny zamerať a vo väčšine prípadov aj eliminovať. Cenník meraní kliknite TU

Cenník meraní geopatogénnych zón + AKCIA ZĽAVA až 50% v rámci výjazdových meraní po celom Slovensku  –>Kliknite  TU  

Podrobnejšie informácie o geopatogénnych zónach nájdete TU:

Prečítajte si aj článok o účinkoch Relaxačných Pyramíd na človeka

 

 

Novinky emailom
Mte zujem dostva do emailovej schrnky novinky, informcia lnky z tohto portlu?
Prihlste sa!
Email:

TOP ponuky
Hada v ponukch:
 

TOP lnky
 
www.byvajme.sk® Hlavn Strnka | Kontakty | Registrcia