Pridaj medzi obben    Hlavn Strnka

Prihlsenie
Meno: 
Heslo:


Nov firmy
 



Najviac hadan vrazy
 

Inzercia


gpz

Horáreň Vlčia jama -ideálne miesto na oddych v prírode
 
Pridan: 12.08.2014 Vytlai lnok
 
Chata Horáreň Vlčia jama sa nachádza v objatí krásnych hôr Trenčianskeho kraja a v blízkosti Žilinského kraja. Je ideálnym miestom pre rodiny s deťmi, milovníkov prírody, rekreačnej turistiky, prírodných krás a rôznych zaujímavostí, v letnom i zimnom období.V okolí Horárne Vlčia jama sa nachádza prírodná rezervácia Šujanské rašelinisko, Čierňanský rybník. Horáreň je vzdialená od mesta Rajec 5 km .....
 

Vitajte na stránke prenájom a ubytovanie v Chate Vlčia jama

 Prístupová cesta ku chate je počas zimy pravidelne udržiavaná.

Bez problémov sa k nám dostanete, nemusíte mať žiadne terénne autá.


Zima na chate   

   Horáreň Vlčia jama sa nachádza na Slovensku v objatí krásnych hôr Trenčianskeho kraja a v blízkosti Žilinského kraja. Ubytovanie v chate, ktorá je v blízkosti mesta Rajec a Rajecké Teplice je k dispozícii 365 dní v roku a je aj možnosť dlhodobého prenájmu chaty. Je ideálnym miestom pre milovníkov prírody, rekreačnej turistiky, prírodných krás a rôznych zaujímavostí , v letnom i zimnom období. V lete je možnosť tráviť čas na niektorom kúpalisku v meste Rajec, alebo Rajecké Teplice. V zimnom období sú vyhľadávané predovšetkým lyžiarske svahy v Čičmanoch a v Rajeckej Lesnej s možnosťou umelého zasnežovania. Celoročne je možnosť navštíviť kúpele Rajecké Teplice, Bojnice a taktiež kultúrne pamiatky v okolí.

Turistika v okolí chaty v horách Vlčia jama
Golf Park Rajec

  V okolí Horárne Vlčia jama sa nachádza prírodná rezervácia Šujanské rašelinisko, Čierňanský rybník. Horáreň je vzdialená od mesta Rajec 5 km, kde môžete navštíviť termálne kúpalisko Veronika, Golf park Rajec. Ďalej môžete navštíviť kúpeľné mesto Rajecké Teplice, krajské mesto Žilina, Kľače s možnosťou jazdy na koňoch, Rajeckú Lesnú s najväčším pohyblivým Slovenským dreveným betlehemom, Súľov so zrúcaninami hradu, Čičmany s charakteristickou ľudovou architektúrou, rodisko Juraja Jánošíka v Terchovej a mnoho iných turistických a kultúrnych atrakcií.

Ubytovanie v chate horárni Vlčia jama

Chata Jesen  

  Ubytovanie - prenájom poskytujeme v bývalej horárni s maximálnou ubytovacou kapacitou 14 osôb. Atmosféru spríjemňuje žblnkot horského potôčika, ktorý sa nachádza pri Horárni. K horárni vedie poľná cesta, ktorá je udržiavaná po celý rok. V letných mesiacoch je taktiež možné využiť vonkajšie otvorené ohnisko so stolom a lavicami. Pokiaľ si rezervujete u nás ubytovanie, budete mať k dispozícii celú chatu Horáreň bez ohľadu na počet ubytovaných osôb. Takto máte vždy istotu, že ubytovanie v chate bude v súkromí a pohode.Je možnosť parkovania vozidiel v garáži, ktorá je súčasťou objektu.. Ubytovanie a prenájom chaty je k dispozícii celoročne.

 

  Ubytovanie v chate tvoria 2 poschodia s vlastnou kuchynkou na prízemí (mikrovlnka, chladnička, sporák ), samostatné sociálne zariadenie (2x umývadlo, 2x WC, 2x sprcha) sa nachádza na každom poschodí.
V objekte chaty Rajec je zabezpečené posedenie, záhradny grill, ohnisko ako aj parkovanie automobilov je zabezpečené v objekte chaty.

Chata Zima

Pre koho je ubytovanie a prenájom v chate vhodné.

  Chata Horáreň Vlčia jama je ideálnym miestom na pobyt pre milovníkov prírody, turistiky, športovo založených ľudí, pre rodiny s deťmi a ľudí všetkých vekových kategórií, ktorí potrebujú zregenerovať svoje telo i dušu a načerpať fyzické a psychické sily v objatí krásnej prírody.

Horáreň Vlčia jama - www.chatarajec.ic.cz, horarenrajec@gmail.com, 0904809929

   SLOVENSKÝ   PROJEKT MERANÍ GEOPATOGÉNNYCH ZÓN a GEOANOMÁLIÍ  

Geologicka-mapa-SR-FB

          Projekt meraní Geopatogénnych Zón (Geoanomálií) prebieha za účelom štatistického vyhodnocovania podielu negatívnych zón v obydliach na celom Slovensku. Postupne bude vytvorená mapa s vyhodnotením lokalít viac, alebo menej vhodných na bývanie z hľadiska štatistického výskytu geoanomálií a geopatogénnych zón.  agentúra INGFOUR s.r.o. realizuje výjazdové merania Geopatogénnych Zón (Geoanomálií) pod vybranými obydliami na celom Slovensku.  Za účelom vyhodnotenia štatistického a geologického rozloženia geoanomálií pod obývanými oblasťami. Zároveň sa sleduje aj vplyv určitých architektonických prvkov obydlí, ktoré samy o sebe vedia určitým spôsobom eliminovať  geoanomálie a GPZ.
           Zameraním geopatogénnych zón vo Vašom obydlí  zistíte aké opatrenia urobiť, aby ste sa doma cítili naozaj dobre. Napríklad jednoduchou zmenou umiestnenia miest kde spíte alebo sa najdlhšie zdržujete mimo geopatogénnych zón . Viac informácií: TU

 

 


Pozri tiež:

Meranie a eliminácia Geopatogénnych Zón (GPZ): www.dracie-zily.sk

Levanduľa lekárska priamo od pestovateľky: www.byvajme.sk/levandula  

 

 

Novinky emailom
Mte zujem dostva do emailovej schrnky novinky, informcia lnky z tohto portlu?
Prihlste sa!
Email:

TOP ponuky
Hada v ponukch:
 

TOP lnky
 
www.byvajme.sk® Hlavn Strnka | Kontakty | Registrcia