Pridaj medzi obben    Hlavn Strnka

Prihlsenie
Meno: 
Heslo:


Nov firmy
 



Najviac hadan vrazy
 

Inzercia


gpz

Geopatogénné zóny (GPZ), geoanomálie ,tzv Elektrosmog a ich vplyv na Vaše zdravie a bývanie
 
Pridan: 05.08.2014 Vytlai lnok
 
Stránka www.dracie-zily.sk je zameraná na menej známe informácie o zdravšom bývaní, na ktoré majú okrem iných faktorov vplyv aj geopatogénne zóny (GPZ) a tzv. ”Elektrosmog”.
 
Úvod do problematiky:  zdroj: www.dracie-zily.sk

Geopatogéne zóny (GPZ)- sú jednoducho povedané dobré alebo zlé miesta, ktoré sa vyskytujú buď:  bodovo na  jednom mieste, alebo v pásoch prechádzajú cez Vaše obydlie. Keď sa negatívne GPZvyskytujú na miestach, kde sa  dlhšie zdržiavate: napr. v spálni, alebo na pracovnom mieste, prípadne tam kde relaxujete,  pozeráte TV a pod. Tak potom môžu , ale “našťasie väčšinou až po dlhšej dobe (rádovo mesiace až roky) vznikať problémy so spánkom, pocity nadmernej únavy, strata vitality, syndróm vyhorenia, depresívne stavy…) Dlhším pobytom na miestach v negatívnej GPZ sa môžu tieto problémy zhoršovať, alebo rozvinúť, prípadne skomplikovať Vaše už existujúce zdravotné ťažkostí.  Všeobecne sa nedá povedať, že by existovali najmä v panelákoch, domoch a kanceláriách nejaké empirické pravidlá pre výskyt GPZ. Výskyt GPZ ovplyvňuje najmä miesto na ktorom je postavené obydlie, rôzne inžinierske siete, kanalizácia, rozvody vody, plynu, elektriny atď. Tiež aj architektúra obydlia,  materiály použité pri stavbe, nábytok, rôzne bytové doplnky a niektoré domáce a iné spotrebiče.

                                       Pre podrobnejšie  informácie o “GPZ”  kliknite TU                                     Spôsob merania a odrušovania “GPZ”  nájdete:  TU


ELEKTROSMOG “EMS”- (viac info TUje veľmi široká problematika, ale prakticky ide o to, že sme neustále ovplyvňovaný rôznymi druhmi el. magnetického žiarenia na rôznych frekvenciách, ktoré sa potom indukujú najmä do kovových a vodivých predmetov a môžu spôsobovať rôzne časom aj zdravotné problémy. EMS je v podstate zlúčenie elektromagnetických frekvencií umelo vytvorených a vzájomne sa prekrývajúcich elektrických a magnetických polí.  V krátkosti sa dá povedať, že problémy spôsobujú zdroje (trafá) na napájanie rôznych spotrebičov, ktoré menia napätie z 220 V na iné, tiež aj antény v mobilných telefónoch, notebookoch, tabletov, rôzne  iné aktívne alebo aj pasívne antény a podobné zariadenia ( či už tie čo máte doma, alebo u susedov, alebo antény od prevádzkovateľov telekomunikačného, mobilného a iného spojenia ). El. magnetické žiarenie vydávajú aj určité časti počítačov, reproduktorov, rôzne nabíjačky a transformátory  (do domácich spotrebičov, alebo na priemyselné použitie). Tiež aj vedenie el. prúdu či už  vedené vzduchom, v zemi, stene, alebo v predlžovačkách ..atď.  Jednochucho povedané všetko čo produkuje a vysiela  elektromagnetické žiarenie na rôznych vlnových dĺžkach) 

rozsah ziarenia
Rozsah el. magnetického vlnenia (žiarenia), ktoré má vplyv na človeka, ale zároveň sa aj indukuje vo vodivých materiáloch, a spôsobuje ďalšiu záťaž na organizmus, ktorá tu ešte pre 100-200 rokmi v takomto veľkom koncentrovanom rozsahu nebola

                        Podrobné info o Elektrosmogu kliknite:  TU 


      Riešenia problému po zameraní GPZ a ELEKTROSMOGU                                                          (Spôsob merania GPZ: http://www.dracie-zily.sk/postup-merania-gpz

1-Jednoduchým premiestnením nábytku v byte, dome, kancelárii, tam kde sa dlhšie zdržiavate  …mimo negatívnych miest. Niekedy stačí presunúť pracovný stôl s počítačom o 1-2 metre ďalej, alebo posunúť postel, obrátiť polohu tela pri spaní na opačná stranu … Malé deti vedia polohu negatívnych GPZ vycítiť samé, preto ich často nájdete s hlavou na opačnej strane postele, alebo divne pokrútené)

2- Umiestnením rôznych väčšinou pasívnych alebo aktívnych zariadení,ktoré eliminujú pôsobenie negatívnej energie vo Vašom obydlí.

solenoid-2spojene
Orientačná schéma pôsobenia pasívneho solenoidu.

Veľmi účinný je pasívny solenoid. Je to valec z nevodivého materiálu obtočený špeciálne upravenou medenou páskou, ktorý funguje veľmi zjednodušene povedané “komínovým efektom” ako harmonizátor prostredia a “rušička negatívnych GPZ.” -Tento solenoid sa vyrába a umiestňuje individuálne  podľa nameraných hodnôt GPZ.  Toto  v podstate jednoduché zariadenie je rovnako účinné ako niekoľkonásobne drahšie zariadenia napájané el. prúdom a navyše neprodukuje ďalší “Elektrosmog”

3-  Použiť sa dajú tiež aj rôzne typy pyramíd a na obdobných princípe fungujúcich konštrukcií na harmonizáciu prostredia, prípadne na relaxačné účely a dobíjanie energie. Sú vyrábané  a umiestňované podľa nameraných hodnôt GPZ na konkrétnom mieste.

pyramida-externa-nacrt
ilustračný obrázok -pyramída- vhodné aj pre exteriér aj interiér, skutočné    veľkosti, uhly, rozmery  a pod.+iné  možnosti riešenia -individuálne podľa potrieb zákazníka a nameraných hodnôt GPZ

4- Eliminácia negatívnych GPZ použitím prírodných prostriedkov medzi ktoré patria rôzne prírodné  materiály vhodné na použitie v interiéri a exteriéry. Tieto materiály dokážu aspoň  čiastočne stlmiť, alebo aj úplne eliminovať  problémy v oblasti GPZ a Elektrosmogu. Pozn. Nie všetky problémy sa žiaľ  dajú úplne eliminovať a potom ostáva už iba posledné riešenie presťahovať sa na iné miesto alebo zmeniť pracovisko.

Aktuality a ďalšie  informácie nájdete aj na  Facebooku  https://www.facebook.com/geoanomalie

Kontakt: kliknite  TU

spriatelená stránka:  www.facebook.com/levandula 

 
 

Novinky emailom
Mte zujem dostva do emailovej schrnky novinky, informcia lnky z tohto portlu?
Prihlste sa!
Email:

TOP ponuky
Hada v ponukch:
 

TOP lnky
 
www.byvajme.sk® Hlavn Strnka | Kontakty | Registrcia