Pridaj medzi obben    Hlavn Strnka

Prihlsenie
Meno: 
Heslo:


Nov firmy
 



Najviac hadan vrazy
 

Inzercia


gpz

Akcia - Zľava až 50 % na meranie Geopatogénnych Zón
 
agentúra INGFOUR
zobrazi profil firmy | zobrazi vetky ponuky firmy
 
Pridan: 02.06.2017 Vytlai ponuku
 
Profesionálne meranie a eliminácia geopatogénnych zóna a geoanomálií na celom Slovensku. Teraz zľava až 50%.
 
  GEOPATOGÉNNE ZÓNY – PROFESIONÁLNE MERANIE    a ODRUŠENIE  na celom SLOVENSKU
Máte problémy so spánkom?.  Ste malátny, nevysvetliteľne unavený, nervózny?. Nevládzete tak ako kedysi?.  „Lepí “ sa Vás viac chorôb ako predtým?.  Vaše deti sa v noci často budia a plačú? 
Na príčine je často aj negatívne pôsobenie  Geopatogénnych zón  a Geoanomálií na Váš organizmus. Tieto  javy sú známe už tisícky rokov. Najznámejší historický názov zo starej Číny je Dračie žily. 
Dlhodobý pobyt nad Geopatogénnymi zónami spôsobuje rôzne nepochopiteľné problémy.   A popritom väčšinou stačí iba zmeniť napr. umiestnenie postele. Alebo použiť ďalšie praxou overené spôsoby riešenia týchto problémov, ktoré Vám navrhneme. Tieto informácie nájdete na našej stránke. http://www.dracie-zily.sk/
ilustracny obrazok nepriazniveho priebehu geopatogénnych zón cez byt

Geopatogénne zóny (GPZ)–  sa vyskytujú väčšinou v pásoch rôznej šírky, ktoré  môžu prechádzať cez Vaše obydlie. Keď sa tieto zóny vyskytujú na miestach, kde sa  dlhšie zdržiavate: napr. v spálni, alebo na pracovnom mieste, prípadne tam kde relaxujete,  pozeráte TV atď. Potom môžu najmä u senzitívnejších osôb  po dlhšej dobe  vznikať problémy so spánkom, pocity nadmernej únavy, podráždenosti, strata vitality, syndróm vyhorenia, depresívne stavy, strata imunity …)

Dlhším pobytom  v geopatogénnych  zónach sa môžu tieto problémy výrazne rozvinúť, prípadne zhoršiť Váš zdravorný stav.  Na druhej strane existujú aj vyslovene pozitívne miesta na ktorých sa ľudia cítia dobre. Všeobecne sa však nedá povedať, že by platili nejaké pravidlá pre výskyt geopatogénnych  zón.

Cenník služieb + AKCIA ZĽAVA až 50% v rámci výjazdových meraní po celom Slovensku  –>Kliknite  TU   

 

Novinky emailom
Mte zujem dostva do emailovej schrnky novinky, informcia lnky z tohto portlu?
Prihlste sa!
Email:

TOP ponuky
Hada v ponukch:
 

TOP lnky
 
www.byvajme.sk® Hlavn Strnka | Kontakty | Registrcia