Pridaj medzi obben    Hlavn Strnka

Prihlsenie
Meno: 
Heslo:


Nov firmy
 



Najviac hadan vrazy
 

Inzercia


gpz

Biliard u Vás doma
 
Multibillard, s.r.o.
zobrazi profil firmy | zobrazi vetky ponuky firmy
 
Pridan: 26.09.2011 Vytlai ponuku
 
Biliard u Vás doma
 

Keď túžite po biliarde........

Súčasné trendy v bývaní kladú dôraz na funkčnosť a zároveň estetickosť  zariaďovaného priestoru, jeho praktické využitie,  ako aj podčiarkujú atmosféru, kde sa spája príjemné s užitočným.

Ak teda máte chuť si zahrať biliard vo Vašej vlastnej obývačke alebo v kancelárii po náročnom dni, prestaviteľné biliardové stoly spoločnosti MULTIBILLARD s.r.o. Vám dokonale splnia Vaše očakávania. Sú totiž navrhnuté tak, aby sa pri jednoduchej manipulácii zmenili na biliardový, jedálenský, či konferenčný stôl, podľa Vašej momentálnej potreby. Tieto 2 funkcie v jednom zabezpečuje odnímateľná stolová doska, ktorá je položená na biliardovom stole a je dostatočne stabilná na to, aby sa pri stolovaní, či rokovaní nehýbal. Biliardy s vrchnou doskou alebo bez nej sú dodávané v najrôznejších  rozmeroch ( od 190 cm – 280 cm), štýloch a dekoráciách, aby čo najviac ladili s interiérom klienta. Samozrejme pomer herných rozmerov a kvalita hry biliardu, poolu, gulečníku, či snookeru sú zachované. Niektoré systémy hry sa dajú aj kombinovať, čo má spoločnosť chránené patentom.

Spoločnosť MULTIBILLARD, s.r.o. navrhuje a vyrába biliardové stoly výlučne vysokej kvality, starostlivo dbá na výber surovín, počnúc od dreva, či laminátu až po povrchové materiály. Nehrozí  ani prehýbanie hernej plochy, nakoľko je bridlica dôvtipne ukotvená k rámu stola. Ako podotýka riaditeľ spoločnosti, Francúz, ktorý už 10 rokov žije na Slovensku : „Cieľom spoločnosti je dať možnosť  zákazníkom  hrať biliard v dôverne známom prostredí svojho domova, alebo kancelárie, za prijateľné ceny „

K modelom stolov si môžete dokúpiť aj doplnky : stoličky, komody, lavice, dokonca lustre alebo stojany na tága vo farebnom prevedení stola, resp. v tónoch Vášho interiéru. Ku stolom je základné príslušenstvo ako biliardové gule, tága, kriedy a pod. dodávané bezplatne. Rovnako je v cene stola zahrnuté aj jeho dodanie a montáž priamo u klienta.

Takže, keď túžite po biliarde, s dôverou sa obráťte na spoločnosť  Multibillard, s.r.o., ktorá Vám vyrobí a dodá stôl podľa Vašich predstáv. 

                                                                                             

www.multibillard.sk

show room : Šúrska ul. Modra

Tel. : 0918 36 80 25  

 

Novinky emailom
Mte zujem dostva do emailovej schrnky novinky, informcia lnky z tohto portlu?
Prihlste sa!
Email:

TOP ponuky
Hada v ponukch:
 

TOP lnky
 
www.byvajme.sk® Hlavn Strnka | Kontakty | Registrcia