Pridaj medzi obben    Hlavn Strnka

Prihlsenie
Meno: 
Heslo:


Nov firmy
 



Najviac hadan vrazy
 

Inzercia


gpz

SYSTÉMY GENERÁLNEHO KĽÚČA
 
MUL-T-LOCK Czech, s.r.o.
zobrazi profil firmy | zobrazi vetky ponuky firmy
 
Pridan: 25.04.2007 Vytlai ponuku
 
Systémy s prístupovými právami pre jednotlivých užívateľov pre všetky typy objektov. Vhodné zvl. pre firmy a inštitúcie. Do systémov možno zahrnúť nie len zámkové vložky dverí, ale aj ostatné zámky Mul-T-Lock, či už visiace zámky, CAMLOCK alebo el. spínač
 

VLASTNÍTE FIRMU? JE VAŠÍM DRUHÝM DOMOVOM?

 

Hovoríte, že niekedy skoro prvým domovom? Prečo teda nemať         

k obom týmto „domovom“ jeden jediný kľúč? Nie je to vôbec

zložité. V rámci systému generálneho kľúča vám môžeme

vytvoriť dve nezávislé vetvy, ktoré bude spájať jediný kľúč -

ten Váš.

 

Kto sa kam dostane pomocou svojho kľúča?

Vy všade, domomov aj do firmy. Zamestnanci sa dostanú iba do firmy a to každý iba do tých dverí, ktoré určite vy sami. Rozhodne nehrozí, že by niekto zo zamestnancov pomocou svojho kľúča k vám prišiel večer domov na návštevu. Členovia vašej rodiny sa naopak dostanú do bytu alebo domu, kde bývate, ale do firmy mať prístup nebudú.

 

Čo sa stane, keď niekto z rodiny stratí kľúč?

Nie je treba meniť zámkové vložky. Iba si necháte zmeniť kódovú kombináciu na vložkách svojho domu či bytu a vyrobiť rodinným príslušníkom nové kľúče. Časť systému, ktorá je vo firme, táto zmena nijako neovplyvní.

 

Čo sa stane, keď niekto vo firme stratí kľúč alebo keď zamestnanec,

ktorý opustí firmu, nevráti kľúč?

Ani v tomto prípade nie je treba meniť zámkové vložky. Necháte si vykonať úpravy systému, aby stratený kľúč nikto nezneužil. Pokiaľ si od svojích zamestnancov necháte podpísať preberací protokol ku kľúčom s hmotnou zodpovednosťou, môžete naviac ľahko preukázať, kto kľúč stratil/nevrátil a tým je nespochybnitelná hmotná zodpovednosť zamestnanca.

 

Kde mám záruku, že si niekto z mojích zamestnancov nenechá niekde

„načierno“ vyrobiť kľúč od mojej firmy?

Ak použijete patentovo chránený profil kľúča, máte plnú kontrolu nad kľúčmi – kľúče si nikto nebude môcť nechať vyrobiť „načierno“. Individuálne značené kľúče (značenie vyryté na kovovej časti kľúča) vylučuje zámenu akýchkoľvek dvoch kľúčov. Kľúče k novým zámkovým vložkám MT5+ naviac možno vyrobiť iba na špeciálnych strojoch od firmy Mul-T-Lock. Tieto stroje vyžadujú pre vyrezanie kľúča magnetickú kartu, ktorú budete vlastniť jedine vy (ručne vyrezanie nie je možné zadať.)

 

Doprajte si komfort jediného kľúča. Súčasne tým zvýšíte zabezpečenie svojej firmy aj domova a vyriešite evidenciu kľúčov vo firme.


 

Novinky emailom
Mte zujem dostva do emailovej schrnky novinky, informcia lnky z tohto portlu?
Prihlste sa!
Email:

TOP ponuky
Hada v ponukch:
 

TOP lnky
 
www.byvajme.sk® Hlavn Strnka | Kontakty | Registrcia