Pridaj medzi obben    Hlavn Strnka

Prihlsenie
Meno: 
Heslo:


Nov firmy
 



Najviac hadan vrazy
 

Inzercia


gpz

Pezinské tehelne - Paneláreň, a.s.

Adresa sdla:
Tehelná 9
90201 Pezinok

IO: 35757540
Kontakty:
Telefn: 033/6412960
Fax: 033/6413987
Mobil:
Email: info@pezinske-tehelne.sk
WWW: www.pezinske-tehelne.sk
Sekretarit: Marcela Slaninková,033/6412960,slaninkova@pezinske-tehelne.sk
Marketing: Mgr. Michal Lóczi,0908713046,loczi@pezinske-tehelne.sk
Obchodn: Mgr. Michal Lóczi,0908713046,loczi@pezinske-tehelne.sk
Vroba: Ing. Imrich Pilka,,pilka@pezinske-tehelne.sk

Charakteristika:
História tehliarskej výroby v Pezinku začala roku 1895. Pezinská tehla bola vždy známa svojou kvalitou a spoločnosť Pezinské tehelne - Paneláreň, a.s. v tejto tradícii pokračuje.
• Výroba a predaj tehliarskych výrobkov: - tehly zn. Termobrik pre obvodové múry, deliace a nosné priečky - akustické tehly - keramické stropné vložky - keramické preklady - keramické nosníky s priestorovou výstužou - vencovky - antuka • Výroba a predaj keramických stavebných dielcov Nosný výrobný program Pezinských tehelní - Panelárne, a.s. tvorí rad pálených tehloblokov TERMOBRIK, akustické tehly a tehly dierované, keramické preklady a komponenty pre kladenie keramického polomontovaného stropu (keramický nosník s priestorovou výstužou KNPV a keramické stropné vložky TERMOBRIK KSV - 19/45, 19/60 a 25/60). Prečo Termobrik? Optimálnym riešením pre každého stavebníka pri voľbe murovacieho materiálu sú tehly systému Termobrik. Tehly Termobrik spájajú tradíciu s modernými požiadavkami na pohodlné, zdravé a bezpečné bývanie. Tehly Termobrik sú vyrobené z kvalitných prírodným materiálov. Kvalitná surovina sa ďalej zušľachťuje v procese výroby. Výsledkom výrobného procesu je kvalitný murovací materiál tehla Termobrik, ktorá sa vyznačuje radom výborných stavebno fyzikálnych vlastností: • Pevnosť Tehly Termobrik sa vyznačujú vysokými hodnotami pevnosti v tlaku. • Tepelná izolácia Obvodové steny z tehál Termobrik zaručujú vynikajúce tepelnoizolačné vlastnosti. R = 3,47m2kW-1 pri hrúbke steny 440 mm. • Akumulácia tepla Dobrá tepelná akumulácia obvodových stien z tehál Termobrik zvyšuje podiel využiteľnej slnečnej energie, zabraňuje náhlym teplotným výkyvom pri zmene vonkajšej teploty, ako aj rýchlemu vychladnutiu a nadmernému prehriatiu vnútri domu. • Zvuková izolácia Steny a priečky z tehál Termobrik majú výborné zvukovoizolačné vlastnosti. • Požiarna odolnosť Tehla Termobrik je odolná proti ohňu. Podľa normy je zaradená do skupiny A nehorľavý materiál. • Zdravotná nezávadnosť Tehla Termobrik sa v minimálnej miere prejavuje rádioaktívnym žiarením, ktoré je charakteristické pre každú surovinu na výrobu stavebných látok. • Trvanlivosť Hodnotu tehlových stavieb zvyšuje ich dlhá životnosť. Dôkazom je množstvo tehlových stavieb, ktoré sa nám zachovali aj z veľmi dávnej minulosti. Vyššie uvedené prednosti tehly Termobrik nie sú vyčerpávajúce. Ďalšie budete stále objavovať, ak si zvolíte Termobrik – trvalú hodnotu pre Vaše bývanie.
Ponuky spolonosti:
 
Jesenná akcia - 35 % a viac! Pridan: 19.10.2010
Zľava 35 % na tehlu TermoBRIK!
taj viac...
 
SLOVENSK PROJEKT MERAN GEOPATOGNNYCH ZN a GEOANOMLI



Projekt meran Geopatognnych Zn (Geoanomli) prebieha za elom tatistickho vyhodnocovania podielu negatvnych zn v obydliach na celom Slovensku. Postupne bude vytvoren mapa s vyhodnotenm lokalt viac, alebo menej vhodnch na bvanie z hadiska tatistickho vskytu geoanomli a geopatognnych zn. agentra INGFOUR s.r.o. realizuje vjazdov merania Geopatognnych Zn (Geoanomli) pod vybranmi obydliami na celom Slovensku. Za elom vyhodnotenia tatistickho a geologickho rozloenia geoanomli pod obvanmi oblasami. Zrove sa sleduje aj vplyv uritch architektonickch prvkov obydl, ktor samy o sebe vedia uritm spsobom eliminova geoanomlie a GPZ. Zameranm geopatognnych zn vo Vaom obydl zistte ak opatrenia urobi, aby ste sa doma ctili naozaj dobre. Naprklad jednoduchou zmenou umiestnenia miest kde spte alebo sa najdlhie zdrujete mimo geopatognnych zn .

Ak mte zujem o lokalizciu Geopatognnych zn, geoanomli a posdenia monosti ich elimincie vo Vaom obydl. (byte , dome , kancelri). Vyplnte kontaktn formulr na strnke kde smeruje preklik a my Vm zaleme nezvzne podrobn informcie.

Pre bliie informcie o projekte kliknite TU



Novinky emailom
Mte zujem dostva do emailovej schrnky novinky, informcia lnky z tohto portlu?
Prihlste sa!
Email:

TOP ponuky
Hada v ponukch:
 

TOP lnky
 
www.byvajme.sk® Hlavn Strnka | Kontakty | Registrcia