Pridaj medzi obben    Hlavn Strnka

Prihlsenie
Meno: 
Heslo:


Nov firmy
 



Najviac hadan vrazy
 

Inzercia


gpz

Profi Greenkeeper

Adresa sdla:
221
Dolné Dubové, Okres Trnava

IO: 44006438
Kontakty:
Telefn:
Fax:
Mobil: 0908716007
Email: asistent@profigreenkeeper.sk
WWW: www.profigreenkeeper.sk
Sekretarit: ,,
Marketing: ,,
Obchodn: ,,
Vroba: ,,

Charakteristika:
Zaoberáme sa komplexnou starostlivosťou o trávniky počas celej sezóny. Našou doménou sú okrasné záhrady fyzických osôb, zároveň sa staráme aj o trávnaté plochy a okolia firiem. Zabezpečujeme individuálne údržby záhrad na požiadanie zákazníka a jednorázové
Zaoberáme sa komplexnou starostlivosťou o trávniky počas celej sezóny. Našou doménou sú okrasné záhrady fyzických osôb, zároveň sa staráme aj o trávnaté plochy a okolia firiem. Zabezpečujeme individuálne údržby záhrad na požiadanie zákazníka a jednorázové údržby celej plochy trávnika. Zároveň vypracovávame projekty záhrad a ich realizáciu na kľúč. Vykonávame pokládku, vysievanie, dosev, vertikutáciu a aerifikáciu trávnikov. Strihanie a tvarovanie živých plotov. Výstavbu, rekonštrukciu a čistenie jazierok. Zabezpečujeme odborné arboristické práce ako: prehliadka a posúdenie zdravotného stavu stromov, inventarizácia, oceňovanie, zdravotný, redukčný a výchovný rez stromov. Dynamické kotvenie koruny stromov, hnojenie a odstraňovanie náletových drevín. V našom e-shope ponúkame široký sortiment hnojív, osív, jazierkovej chémie.
Ponuky spolonosti:
 
Nie s evidovan iadne ponuky tejto firmy.
 
SLOVENSK PROJEKT MERAN GEOPATOGNNYCH ZN a GEOANOMLI



Projekt meran Geopatognnych Zn (Geoanomli) prebieha za elom tatistickho vyhodnocovania podielu negatvnych zn v obydliach na celom Slovensku. Postupne bude vytvoren mapa s vyhodnotenm lokalt viac, alebo menej vhodnch na bvanie z hadiska tatistickho vskytu geoanomli a geopatognnych zn. agentra INGFOUR s.r.o. realizuje vjazdov merania Geopatognnych Zn (Geoanomli) pod vybranmi obydliami na celom Slovensku. Za elom vyhodnotenia tatistickho a geologickho rozloenia geoanomli pod obvanmi oblasami. Zrove sa sleduje aj vplyv uritch architektonickch prvkov obydl, ktor samy o sebe vedia uritm spsobom eliminova geoanomlie a GPZ. Zameranm geopatognnych zn vo Vaom obydl zistte ak opatrenia urobi, aby ste sa doma ctili naozaj dobre. Naprklad jednoduchou zmenou umiestnenia miest kde spte alebo sa najdlhie zdrujete mimo geopatognnych zn .

Ak mte zujem o lokalizciu Geopatognnych zn, geoanomli a posdenia monosti ich elimincie vo Vaom obydl. (byte , dome , kancelri). Vyplnte kontaktn formulr na strnke kde smeruje preklik a my Vm zaleme nezvzne podrobn informcie.

Pre bliie informcie o projekte kliknite TU



Novinky emailom
Mte zujem dostva do emailovej schrnky novinky, informcia lnky z tohto portlu?
Prihlste sa!
Email:

TOP ponuky
Hada v ponukch:
 

TOP lnky
 
www.byvajme.sk® Hlavn Strnka | Kontakty | Registrcia