ť Pridaj medzi obžúbené   ť Hlavná Stránka

Prihlásenie
Meno: 
Heslo:


Nové firmy
 



Najviac hžadané výrazy
 

Inzercia


gpz

HASMA, s.r.o.

Adresa sídla:
HornĂĄdska 1
05242 Krompachy

IČO: 31684211
Kontakty:
Telefón: 053 4176411
Fax: 053 4176413
Mobil:
Email: hasma@hasma.sk
WWW: www.hasma.sk
Sekretariát: Ä˝ubica JurčisinovĂĄ,053 4176 411,hasma@hasma.sk
Marketing: Marcel Čatloš,053 4176 415,catlos@hasma.sk
Obchodné: Marcel ČatloĹĄ,053 4176 415,catlos@hasma.sk
Výroba: ,,

Charakteristika:
Výrobca plastových nízkonapäťových rozvádzačov elektromerových a iných pre domové prípojky, verejné osvetlenie a rozvodné siete
Kompletný výrobný program: Elektromerové rozvádzače (ER,) prípojkové skrine do 100 A (HDS), prípojkové skrine do 400 A (SPP), rozpájacie a istiace skrine SR, vonkajšie rozpájacie a istiace skrine (VRIS), transformatorové rozvádzače (RST), kombinácie ER/SPP , rozvádzače verejného osvetlenia (RVO), zásuvkové skrine, plynomerové skrine (HUP), skupinové merania pre záhradkárske osady, garáže atď., energobloky, iné špeciálne rozvádzače.
Ponuky spoločnosti:
 
Nie sú evidované žiadne ponuky tejto firmy.
 
SLOVENSKÝ PROJEKT MERANÍ GEOPATOGÉNNYCH ZÓN a GEOANOMÁLIÍ



Projekt meraní Geopatogénnych Zón (Geoanomálií) prebieha za účelom štatistického vyhodnocovania podielu negatívnych zón v obydliach na celom Slovensku. Postupne bude vytvorená mapa s vyhodnotením lokalít viac, alebo menej vhodných na bývanie z hžadiska štatistického výskytu geoanomálií a geopatogénnych zón. agentúra INGFOUR s.r.o. realizuje výjazdové merania Geopatogénnych Zón (Geoanomálií) pod vybranými obydliami na celom Slovensku. Za účelom vyhodnotenia štatistického a geologického rozloženia geoanomálií pod obývanými oblasami. Zároveň sa sleduje aj vplyv určitých architektonických prvkov obydlí, ktoré samy o sebe vedia určitým spôsobom eliminova geoanomálie a GPZ. Zameraním geopatogénnych zón vo Vašom obydlí zistíte aké opatrenia urobi, aby ste sa doma cítili naozaj dobre. Napríklad jednoduchou zmenou umiestnenia miest kde spíte alebo sa najdlhšie zdržujete mimo geopatogénnych zón .

Ak máte záujem o lokalizáciu Geopatogénnych zón, geoanomálií a posúdenia možnosti ich eliminácie vo Vašom obydlí. (byte , dome , kancelárií). Vyplnte “kontaktný formulár” na stránke kde smeruje preklik a my Vám zašleme nezáväzne podrobné informácie.

Pre bližšie informácie o projekte kliknite TU



Novinky emailom
Máte záujem dostáva do emailovej schránky novinky, informácia články z tohto portálu?
Prihláste sa!
Email:

TOP ponuky
Hžada v ponukách:
 

TOP články
 
www.byvajme.sk® Hlavná Stránka | Kontakty | Registrácia