ť Pridaj medzi obžúbené   ť Hlavná Stránka

Prihlásenie
Meno: 
Heslo:


Nové firmy
 



Najviac hžadané výrazy
 

Inzercia


gpz

KOMANDOR Slovensko, a.s.

Adresa sídla:
ElektrĂĄrenskĂĄ 1
83104 Bratislava

IČO: 35813415
Kontakty:
Telefón: 02 49 200 800
Fax:
Mobil:
Email: komandor@komandor.sk
WWW: www.komandor.sk
Sekretariát: ,02 49 200 800,komandor@komandor.sk
Marketing: ,,
Obchodné: ,,
Výroba: ,,

Charakteristika:
Tradičný výrobca a distribútor vstavaných skríň a šatníkov na mieru.
Na Slovensku je dnes každý druhý šatník s posuvnými dverami označený logom so známym javorovým lístkom. Spoločnosť KOMANDOR dnes už nemusí obhajovať pozíciu lídra, je ním, pretože zvolila správne metódy, ako pôvodne kanadský vynález posuvných dverí so spodným vedením sprístupniť aj pre slovenského klienta. U nás je jediným dodávateľom systému posuvných dverí, ktorý sa teší popularite vo viac než 65 krajinách sveta. Spoločnost Komandor pracuje na svojom profile už od roku 1998 s cieľom vybudovať efektívnu produkciu koncentrovanú v Bratislave a štruktúrovanú distribučnú sieť. Systém garantuje dostupnosť celej produktovej rady aj s nanajvýš profesionálnou montážou vo viac než 60 bodoch na mape Slovenska. Kvalitu výroby musí vyvažovať brilantný systém sprievodných služieb. KOMANDOR vytvoril detailne premyslenú štruktúru partnerov a predajní po celom Slovensku, tak aby všetky miesta poskytli rovnaký servis.
Ponuky spoločnosti:
 
FLEXISKRIŇA KOMANDOR - sami navrhnite koÄžko uĹĄetrĂ­te. Pridané: 24.10.2008
AKCIOVÁ VSTAVANÁ SKRIŇA - KOMANDOR
čítaj viac...
 
SLOVENSKÝ PROJEKT MERANÍ GEOPATOGÉNNYCH ZÓN a GEOANOMÁLIÍ



Projekt meraní Geopatogénnych Zón (Geoanomálií) prebieha za účelom štatistického vyhodnocovania podielu negatívnych zón v obydliach na celom Slovensku. Postupne bude vytvorená mapa s vyhodnotením lokalít viac, alebo menej vhodných na bývanie z hžadiska štatistického výskytu geoanomálií a geopatogénnych zón. agentúra INGFOUR s.r.o. realizuje výjazdové merania Geopatogénnych Zón (Geoanomálií) pod vybranými obydliami na celom Slovensku. Za účelom vyhodnotenia štatistického a geologického rozloženia geoanomálií pod obývanými oblasami. Zároveň sa sleduje aj vplyv určitých architektonických prvkov obydlí, ktoré samy o sebe vedia určitým spôsobom eliminova geoanomálie a GPZ. Zameraním geopatogénnych zón vo Vašom obydlí zistíte aké opatrenia urobi, aby ste sa doma cítili naozaj dobre. Napríklad jednoduchou zmenou umiestnenia miest kde spíte alebo sa najdlhšie zdržujete mimo geopatogénnych zón .

Ak máte záujem o lokalizáciu Geopatogénnych zón, geoanomálií a posúdenia možnosti ich eliminácie vo Vašom obydlí. (byte , dome , kancelárií). Vyplnte “kontaktný formulár” na stránke kde smeruje preklik a my Vám zašleme nezáväzne podrobné informácie.

Pre bližšie informácie o projekte kliknite TU



Novinky emailom
Máte záujem dostáva do emailovej schránky novinky, informácia články z tohto portálu?
Prihláste sa!
Email:

TOP ponuky
Hžada v ponukách:
 

TOP články
 
www.byvajme.sk® Hlavná Stránka | Kontakty | Registrácia