Pridaj medzi obben    Hlavn Strnka

Prihlsenie
Meno: 
Heslo:


Nov firmy
 



Najviac hadan vrazy
 

Inzercia


gpz

DREVONA GROUP, s.r.o.

Adresa sdla:
Výhonská 1
83510 Bratislava

IO: 45895856
Kontakty:
Telefn: 0903 466 058
Fax: 0918 605 370
Mobil: 0918 605 333
Email: drevona@drevona.sk
WWW: www.drevona.sk
Sekretarit: Michaela Radványiová,0918/605 372,nabytok@drevona.sk
Marketing: Roman Ružanský,0903/466 058,marketing@drevona.sk
Obchodn: Milena Sýkorová,0904/195 687,vmo@drevona.sk
Vroba: Peter Pitner,0918/605 367,17@drevona.sk

Charakteristika:
Sme moderná výrobná a obchodná spoločnosť riadená odborným tímom, zameraná na uspokojovanie potrieb dnešného náročného zákazníka. Reprezentujeme najväčšiu predajnú sieť s nábytkom na území Slovenska. Ponúkame kompletný sortiment nábytku pre konečných záka
Pre zákazníka Cez našu širokú sieť predajní s nábytkom pružne reagujeme na Vaše požiadavky, vlastný tím architektov prezentuje Vám nové trendy, trendy mladých ako aj náročných zákazníkov. Ďalšou našou výnimočnou ponukou je realizácia kompletných interiérov na kľúč. Obchodní partneri Výber nábytku je do značnej miery ovplyvnený aj výberom dodávateľov – sú to renomovaní slovenskí výrobcovia nábytku, pre spestrenie ponuky aj dodávatelia nábytku z exotických drevín, ako aj zaujímavých noviniek zo zahraničných dizajnérskych dielní. e-shop Kúpou tovaru prostredníctvom web stránky www.drevona.sk (e-shop) získavate množstvo výhod, ktoré nákup urobia ešte výhodnejším. Zároveň nakupujete s istotou, že sa môžete kedykoľvek oprieť o služby obchodnej siete, kde Vám pracovníci vyjdú v ústrety.
Ponuky spolonosti:
 
Nie s evidovan iadne ponuky tejto firmy.
 
SLOVENSK PROJEKT MERAN GEOPATOGNNYCH ZN a GEOANOMLI



Projekt meran Geopatognnych Zn (Geoanomli) prebieha za elom tatistickho vyhodnocovania podielu negatvnych zn v obydliach na celom Slovensku. Postupne bude vytvoren mapa s vyhodnotenm lokalt viac, alebo menej vhodnch na bvanie z hadiska tatistickho vskytu geoanomli a geopatognnych zn. agentra INGFOUR s.r.o. realizuje vjazdov merania Geopatognnych Zn (Geoanomli) pod vybranmi obydliami na celom Slovensku. Za elom vyhodnotenia tatistickho a geologickho rozloenia geoanomli pod obvanmi oblasami. Zrove sa sleduje aj vplyv uritch architektonickch prvkov obydl, ktor samy o sebe vedia uritm spsobom eliminova geoanomlie a GPZ. Zameranm geopatognnych zn vo Vaom obydl zistte ak opatrenia urobi, aby ste sa doma ctili naozaj dobre. Naprklad jednoduchou zmenou umiestnenia miest kde spte alebo sa najdlhie zdrujete mimo geopatognnych zn .

Ak mte zujem o lokalizciu Geopatognnych zn, geoanomli a posdenia monosti ich elimincie vo Vaom obydl. (byte , dome , kancelri). Vyplnte kontaktn formulr na strnke kde smeruje preklik a my Vm zaleme nezvzne podrobn informcie.

Pre bliie informcie o projekte kliknite TU



Novinky emailom
Mte zujem dostva do emailovej schrnky novinky, informcia lnky z tohto portlu?
Prihlste sa!
Email:

TOP ponuky
Hada v ponukch:
 

TOP lnky
 
www.byvajme.sk® Hlavn Strnka | Kontakty | Registrcia