ť Pridaj medzi obžúbené   ť Hlavná Stránka

Prihlásenie
Meno: 
Heslo:


Nové firmy
 



Najviac hžadané výrazy
 

Inzercia


gpz

Duslo

Adresa sídla:
Admin. budova e.č. 1236
92703 Ĺ aÄža

IČO: 35826487
Kontakty:
Telefón: 031 775 4391
Fax: 031 775 3078
Mobil: 0918 601 432
Email: duvilax@duslo.sk
WWW: www.duvilax.sk
Sekretariát: ,,
Marketing: Ing. LeoĹĄ KollĂĄr,031 775 4391,duvilax@duslo.sk
Obchodné: ,,
Výroba: ,,

Charakteristika:
Duslo, a.s. - výrobca disperzií a disperzných lepidiel pre stavebníkov a drevårov.
Duslo patrí k najvýznamnejším spoločnostiam chemického priemyslu na Slovensku a od roku 2005 je súčasťou medzinárodného holdingu globálne pôsobiaceho v chemickom priemysle, poľnohospodárstve a potravinárstve AGROFERT HOLDING, a.s. Jednou z oblastí širokého produktového portfólia tejto spoločnosti sú aj disperzie a disperzné lepidlá Duvilax so širokými možnosťami uplatnenia - okrem iného aj v stavebnom sektore a drevospracujúcom priemysle. V stavebníctve plnia naše disperzie úlohu polymérnych prísad a spojív do stavebných zmesí a náterových hmôt, úlohu penetračných prípravkov a stavebných lepidiel. Pre drevársky a nábytkársky priemysel ponúkame lepidlá na drevo vo všetkých triedach odolnosti voči vode, lepidlá na výrobu a lepenie parkiet a čalúnické lepidlá.
Ponuky spoločnosti:
 
DrevĂĄrske lepidlĂĄ Pridané: 25.06.2007
čítaj viac...
 
Ponuka penetračnĂ˝ch prĂ­pravkov Pridané: 25.06.2007
čítaj viac...
 
Pre podlahĂĄrov Pridané: 25.06.2007
čítaj viac...
 
PrĂ­sady do stavebnĂ˝ch zmesĂ­ Pridané: 28.06.2007
čítaj viac...
 
PozvĂĄnka na vĂ˝stavu CONECO 2010 Pridané: 25.02.2010
čítaj viac...
 
SLOVENSKÝ PROJEKT MERANÍ GEOPATOGÉNNYCH ZÓN a GEOANOMÁLIÍ



Projekt meraní Geopatogénnych Zón (Geoanomálií) prebieha za účelom štatistického vyhodnocovania podielu negatívnych zón v obydliach na celom Slovensku. Postupne bude vytvorená mapa s vyhodnotením lokalít viac, alebo menej vhodných na bývanie z hžadiska štatistického výskytu geoanomálií a geopatogénnych zón. agentúra INGFOUR s.r.o. realizuje výjazdové merania Geopatogénnych Zón (Geoanomálií) pod vybranými obydliami na celom Slovensku. Za účelom vyhodnotenia štatistického a geologického rozloženia geoanomálií pod obývanými oblasami. Zároveň sa sleduje aj vplyv určitých architektonických prvkov obydlí, ktoré samy o sebe vedia určitým spôsobom eliminova geoanomálie a GPZ. Zameraním geopatogénnych zón vo Vašom obydlí zistíte aké opatrenia urobi, aby ste sa doma cítili naozaj dobre. Napríklad jednoduchou zmenou umiestnenia miest kde spíte alebo sa najdlhšie zdržujete mimo geopatogénnych zón .

Ak máte záujem o lokalizáciu Geopatogénnych zón, geoanomálií a posúdenia možnosti ich eliminácie vo Vašom obydlí. (byte , dome , kancelárií). Vyplnte “kontaktný formulár” na stránke kde smeruje preklik a my Vám zašleme nezáväzne podrobné informácie.

Pre bližšie informácie o projekte kliknite TU



Novinky emailom
Máte záujem dostáva do emailovej schránky novinky, informácia články z tohto portálu?
Prihláste sa!
Email:

TOP ponuky
Hžada v ponukách:
 

TOP články
 
www.byvajme.sk® Hlavná Stránka | Kontakty | Registrácia