Pridaj medzi obben    Hlavn Strnka

Prihlsenie
Meno: 
Heslo:


Nov firmy
 



Najviac hadan vrazy
 

Inzercia


gpz

Samys parfémy

Adresa sdla:
Duchnovičovo námestie 1
08001 Prešov

IO: 46670190
Kontakty:
Telefn: 0948337401
Fax:
Mobil: 0948337401
Email: info@samys-parfemy.sk
WWW: www.samys-parfemy.sk
Sekretarit: ,,
Marketing: ,,
Obchodn: ,,
Vroba: ,,

Charakteristika:
Internetový obchod Samys - parfémy ponúka alternatívu k svetovým značkám parfémov.
Internetový obchod Samys - parfémy predáva napodobeniny parfémov, teda imitácie parfémov. Sme parfuméria ponúkajúca alternatívu k svetovým značkám parfémov. Momentálne je v našom portfóliu 240 svetových vôní v najvyššej kvalite. Naše parfémy obsahujú 20% vonnej esencie, čo predstavuje najvyššiu možnú koncentráciu. Práve vysoká koncentrácia parfumu Vám zabezpečí dlhú trvácnosť vône, bez opakovanej aplikácie. U nás nájdete najkvalitnejšie a najlacnejšie parfémy, ktoré sú vďaka svojej nízkej cene dostupné aj tým, čo majú momenátálne hlboko do vrecka a svoju vysnívanú vôňu si nemôžu dopriať. Predaj parfumov pre nás určite nie je len prácou, ale hlavne našou srdcovou záležitosťou a preto sme kedykoľvek pripravení poradiť Vám pri výbere voňavky pre Vás, alebo Vašich blízkych. Pre tých, čo svoju vlastnú vôňu ešte stále hľadajú, alebo by sa radi inšpirovali niečím novým, sme pripravili vzorky parfémov dostupné z každej ponúkanej vône v našom portfóliu.
Ponuky spolonosti:
 
Nie s evidovan iadne ponuky tejto firmy.
 
SLOVENSK PROJEKT MERAN GEOPATOGNNYCH ZN a GEOANOMLI



Projekt meran Geopatognnych Zn (Geoanomli) prebieha za elom tatistickho vyhodnocovania podielu negatvnych zn v obydliach na celom Slovensku. Postupne bude vytvoren mapa s vyhodnotenm lokalt viac, alebo menej vhodnch na bvanie z hadiska tatistickho vskytu geoanomli a geopatognnych zn. agentra INGFOUR s.r.o. realizuje vjazdov merania Geopatognnych Zn (Geoanomli) pod vybranmi obydliami na celom Slovensku. Za elom vyhodnotenia tatistickho a geologickho rozloenia geoanomli pod obvanmi oblasami. Zrove sa sleduje aj vplyv uritch architektonickch prvkov obydl, ktor samy o sebe vedia uritm spsobom eliminova geoanomlie a GPZ. Zameranm geopatognnych zn vo Vaom obydl zistte ak opatrenia urobi, aby ste sa doma ctili naozaj dobre. Naprklad jednoduchou zmenou umiestnenia miest kde spte alebo sa najdlhie zdrujete mimo geopatognnych zn .

Ak mte zujem o lokalizciu Geopatognnych zn, geoanomli a posdenia monosti ich elimincie vo Vaom obydl. (byte , dome , kancelri). Vyplnte kontaktn formulr na strnke kde smeruje preklik a my Vm zaleme nezvzne podrobn informcie.

Pre bliie informcie o projekte kliknite TU



Novinky emailom
Mte zujem dostva do emailovej schrnky novinky, informcia lnky z tohto portlu?
Prihlste sa!
Email:

TOP ponuky
Hada v ponukch:
 

TOP lnky
 
www.byvajme.sk® Hlavn Strnka | Kontakty | Registrcia