Pridaj medzi obben    Hlavn Strnka

Prihlsenie
Meno: 
Heslo:


Nov firmy
 



Najviac hadan vrazy
 

Inzercia


gpz

MyTour - cestovná agentúra

Adresa sdla:
L. Svobodu 21
97901 R. Sobota

IO: 47669438
Kontakty:
Telefn: 0918 778 607
Fax:
Mobil: 0918 778 607
Email: info@mytour.sk
WWW: www.mytour.sk
Sekretarit: ,,
Marketing: ,,
Obchodn: Tibor Varga,0918778607,info@mytour.sk
Vroba: ,,

Charakteristika:
Dovolenka, ubytovanie a last minute na celom svete. Všetky naše cestovné kancelárie sú overené (Satur, Hydrotour, Kartágo tours...). Dovolenka v obľúbených destináciách ako je napr. Chorvátsko, Turecko a Taliansko alebo je pre Vás tá pravá dovolenka na Sl
Ponúkame dovolenky, ubytovanie a last minute zájazdy na celom svete. Naše cestovné kancelárie ako sú Satur, Hydrotour, Kartágo tours a mnoho ďalších sú rokmi overené a poistené. Vyberte si dovolenku v obľúbených destináciách ako je napr. Chorvátsko, Turecko a Taliansko alebo je pre Vás tá pravá dovolenka na Slovensku? Môžete taktiež využiť možnosť vybrať si dovolenku na poslednú chvíľu formou ultra last minute a last minute alebo podľa typu dovolenky či už kúpele, lyžovačku alebo poznávacie zájazdy. Poskytujeme Vám tie najkvalitnejšie služby z oblasti cestovného ruchu, preferujeme osobný prístup ku každému zákazníkovi pretože vieme, že každý z vás je originál a potrebuje niečo iné. Ponúkame Vám všetky typy zájazdov od extrémnych cez exotické až po obyčajné zájazdy.
Ponuky spolonosti:
 
Nie s evidovan iadne ponuky tejto firmy.
 
SLOVENSK PROJEKT MERAN GEOPATOGNNYCH ZN a GEOANOMLI



Projekt meran Geopatognnych Zn (Geoanomli) prebieha za elom tatistickho vyhodnocovania podielu negatvnych zn v obydliach na celom Slovensku. Postupne bude vytvoren mapa s vyhodnotenm lokalt viac, alebo menej vhodnch na bvanie z hadiska tatistickho vskytu geoanomli a geopatognnych zn. agentra INGFOUR s.r.o. realizuje vjazdov merania Geopatognnych Zn (Geoanomli) pod vybranmi obydliami na celom Slovensku. Za elom vyhodnotenia tatistickho a geologickho rozloenia geoanomli pod obvanmi oblasami. Zrove sa sleduje aj vplyv uritch architektonickch prvkov obydl, ktor samy o sebe vedia uritm spsobom eliminova geoanomlie a GPZ. Zameranm geopatognnych zn vo Vaom obydl zistte ak opatrenia urobi, aby ste sa doma ctili naozaj dobre. Naprklad jednoduchou zmenou umiestnenia miest kde spte alebo sa najdlhie zdrujete mimo geopatognnych zn .

Ak mte zujem o lokalizciu Geopatognnych zn, geoanomli a posdenia monosti ich elimincie vo Vaom obydl. (byte , dome , kancelri). Vyplnte kontaktn formulr na strnke kde smeruje preklik a my Vm zaleme nezvzne podrobn informcie.

Pre bliie informcie o projekte kliknite TU



Novinky emailom
Mte zujem dostva do emailovej schrnky novinky, informcia lnky z tohto portlu?
Prihlste sa!
Email:

TOP ponuky
Hada v ponukch:
 

TOP lnky
 
www.byvajme.sk® Hlavn Strnka | Kontakty | Registrcia