Pridaj medzi obben    Hlavn Strnka

Prihlsenie
Meno: 
Heslo:


Nov firmy
 



Najviac hadan vrazy
 

Inzercia


gpz

LM-Mont s.r.o.

Adresa sdla:
Podnikaeľské centrum Filagor
01841 Dubnica nad Váhom

IO: 46070044
Kontakty:
Telefn:
Fax:
Mobil:
Email: lmmontsro@gmail.com
WWW:
Sekretarit: ,,
Marketing: ,,
Obchodn: ,,
Vroba: ,,

Charakteristika:
sklenene zabradlia,sklenene steny,zasteny,obklady,dvere,stavby na kluc,garazove brany
Spoločnosť LM – MONT, s.r.o. pôsobí na trhu od roku 2008. Vo svojich začiatkoch sa zaoberala prevažne drobnými stavebnými prácami, predajom a montážou plastových a hliníkových okien a servisom garážových a priemyselných brán. Postupne sa pretransformovala na stabilnú stavebno – obchodnú spoločnosť ktorá dnes realizuje komplexné obnovy bytových domov: zateplovanie, výmena okien dverí a presklení, prístupové systemy, poštové schránky, rekonštrukcia schodov, maliarske práce, senzorové osvetlenie a stavby na kľúč. Divízia brány v súčasnosti ponúka kompletnú ponuku všetkých typov brán: garažové brány,priemyselné brány, vstupné brány a servis brán pre domácnosti a firmy. Naše sklenené realizácie obsahujú kopmletný sortiment sklenených konštrukcií z bezpečnostného skla ako sú: sklenené steny, sklenené sprchové kúty, sklenené zábradlia, sklenené obklady za kuchynske linky, sklenené prístrešky, sklenené dvere, pochodzne skla, zasklenie výťahovej šachty až po sklenené atypy. Pokiaľ hľadáte kvalitnú prácu, rýchle služby a servis ste na našich stránkach správne.
Ponuky spolonosti:
 
Nie s evidovan iadne ponuky tejto firmy.
 
SLOVENSK PROJEKT MERAN GEOPATOGNNYCH ZN a GEOANOMLI



Projekt meran Geopatognnych Zn (Geoanomli) prebieha za elom tatistickho vyhodnocovania podielu negatvnych zn v obydliach na celom Slovensku. Postupne bude vytvoren mapa s vyhodnotenm lokalt viac, alebo menej vhodnch na bvanie z hadiska tatistickho vskytu geoanomli a geopatognnych zn. agentra INGFOUR s.r.o. realizuje vjazdov merania Geopatognnych Zn (Geoanomli) pod vybranmi obydliami na celom Slovensku. Za elom vyhodnotenia tatistickho a geologickho rozloenia geoanomli pod obvanmi oblasami. Zrove sa sleduje aj vplyv uritch architektonickch prvkov obydl, ktor samy o sebe vedia uritm spsobom eliminova geoanomlie a GPZ. Zameranm geopatognnych zn vo Vaom obydl zistte ak opatrenia urobi, aby ste sa doma ctili naozaj dobre. Naprklad jednoduchou zmenou umiestnenia miest kde spte alebo sa najdlhie zdrujete mimo geopatognnych zn .

Ak mte zujem o lokalizciu Geopatognnych zn, geoanomli a posdenia monosti ich elimincie vo Vaom obydl. (byte , dome , kancelri). Vyplnte kontaktn formulr na strnke kde smeruje preklik a my Vm zaleme nezvzne podrobn informcie.

Pre bliie informcie o projekte kliknite TU



Novinky emailom
Mte zujem dostva do emailovej schrnky novinky, informcia lnky z tohto portlu?
Prihlste sa!
Email:

TOP ponuky
Hada v ponukch:
 

TOP lnky
 
www.byvajme.sk® Hlavn Strnka | Kontakty | Registrcia