Pridaj medzi obben    Hlavn Strnka

Prihlsenie
Meno: 
Heslo:


Nov firmy
 



Najviac hadan vrazy
 

Inzercia


gpz

eurookná

Adresa sdla:
Domaňovce 217
05302 Spišský Hrhov

IO: 40857891
Kontakty:
Telefn:
Fax:
Mobil: 0905 296 372
Email: eurookna@centrum.sk
WWW: www.df-s.sk
Sekretarit: ,,
Marketing: ,,
Obchodn: ,,
Vroba: ,,

Charakteristika:
Prečo eurookná? Drevo, tento nadčasový materiál, je príjemný na dotyk, jeho štrukúra a farba vytvára nezameniteľnú atmosféru domova. Zároveň má bezkonkurečné tepelnoizolačné vlastnosti. To zaručuje, že drevené eurookná ponúkajú prírodnú eleganciu
spojenú s tradičnými vlastnosťami, ktoré očakáva každý majiteľ od kvalitného okna (izolácia, svetlo, teplo, vetranie, jednoduchá údržba). Hranoly Pri výrobe eurookien používame Eurohranol - IV68 a IV78. Na jeho výrobu môže byť použitý podľa želania zákazníka: • Smrek • Borovica • Meranti • Dub Pri povrchovej úprave okien používame ekologické lazúry značky ADLER. Jej úlohou je zabezpečiť dlhodobú vysokú kvalitu a životnosť. Výsledné farebné odtiene eurookien dosahujeme kombináciou moridla (TIG), napr. Kastanie E a laku (DSL), napr F012. Kovanie Používame celoobvodové kovanie značky MACO, ktoré zabezpečuje bezpečné otváranie a ovládanie okien. Súčasťou dodávky sú štandardne krytky závesov, štrbinové vetranie eurookna (mikroventiláca).
Ponuky spolonosti:
 
Nie s evidovan iadne ponuky tejto firmy.
 
SLOVENSK PROJEKT MERAN GEOPATOGNNYCH ZN a GEOANOMLI



Projekt meran Geopatognnych Zn (Geoanomli) prebieha za elom tatistickho vyhodnocovania podielu negatvnych zn v obydliach na celom Slovensku. Postupne bude vytvoren mapa s vyhodnotenm lokalt viac, alebo menej vhodnch na bvanie z hadiska tatistickho vskytu geoanomli a geopatognnych zn. agentra INGFOUR s.r.o. realizuje vjazdov merania Geopatognnych Zn (Geoanomli) pod vybranmi obydliami na celom Slovensku. Za elom vyhodnotenia tatistickho a geologickho rozloenia geoanomli pod obvanmi oblasami. Zrove sa sleduje aj vplyv uritch architektonickch prvkov obydl, ktor samy o sebe vedia uritm spsobom eliminova geoanomlie a GPZ. Zameranm geopatognnych zn vo Vaom obydl zistte ak opatrenia urobi, aby ste sa doma ctili naozaj dobre. Naprklad jednoduchou zmenou umiestnenia miest kde spte alebo sa najdlhie zdrujete mimo geopatognnych zn .

Ak mte zujem o lokalizciu Geopatognnych zn, geoanomli a posdenia monosti ich elimincie vo Vaom obydl. (byte , dome , kancelri). Vyplnte kontaktn formulr na strnke kde smeruje preklik a my Vm zaleme nezvzne podrobn informcie.

Pre bliie informcie o projekte kliknite TU



Novinky emailom
Mte zujem dostva do emailovej schrnky novinky, informcia lnky z tohto portlu?
Prihlste sa!
Email:

TOP ponuky
Hada v ponukch:
 

TOP lnky
 
www.byvajme.sk® Hlavn Strnka | Kontakty | Registrcia