ť Pridaj medzi obžúbené   ť Hlavná Stránka

Prihlásenie
Meno: 
Heslo:


Nové firmy
 



Najviac hžadané výrazy
 

Inzercia


gpz

DĂŠmos trade, s.r.o.

Adresa sídla:
DolnĂŠ Rudiny 3
01001 Žilina

IČO: 36439851
Kontakty:
Telefón: 0800 004 206
Fax: 0800 004 207
Mobil:
Email: objednavky@demos-trade.com
WWW: www.demos-trade.com
Sekretariát: ,,objednavky@demos-trade.com
Marketing: KuderovĂĄ Zuzana,,zuzana.kuderova@demos-trade.com
Obchodné: PaĹžickĂ˝ Peter,,peter.pazicky@demos-trade.com
Výroba: ,,

Charakteristika:
Dodávky nábytkového kovania do 24 hodín, objednávky na portále on-line, 300 strankový katalóg. Nábytkové závesy, výsuvy, nohy a nožičky, úchytky, dverové kovanie, drezy, spojovací materiál, doplnky do kancelárií. Vlastné produktové značky Strong a Tulip
Obchodná spoločnosť Démos trade, s.r.o. sa špecializuje na dodávky nábytkového kovania. Ponuka je tvorená sortimentom od približne 100 dodávateľov z celého sveta. Firma Démos trade, s.r.o. Žilina vznikla na začiatku roku 2006 a je dcérskou spoločnosťou Démos trade, a.s. so sídlom v Ostrave. Démos trade, a.s. pôsobí na trhu v Českej republike už od roku 1993 a je jednou z 5 najväčších obchodných firiem predávajúcich plošné materiály a hrany. V súčasnej dobe má v Českej republike 8 pobočiek a zamestnáva viac ako 140 kvalifikovaných zamestnancov. Skladový sortiment sme schopní pri objednaní do 13.00 hod. dodať do 48 hodín.
Ponuky spoločnosti:
 
JarnĂĄ ponuka Pridané: 24.04.2007
V akcii nájdete stolové nohy, závesy FGV Optima, guličkové celovýsuvy, úchytky a iné.
čítaj viac...
 
KatalĂłg nĂĄbytkovĂŠho kovania DĂŠmos 2007 Pridané: 14.05.2007
PONÚKAME! 300 strankový katalóg / viac ako 2000 položiek / dodanie tovaru do 48 hodín
čítaj viac...
 
SLOVENSKÝ PROJEKT MERANÍ GEOPATOGÉNNYCH ZÓN a GEOANOMÁLIÍ



Projekt meraní Geopatogénnych Zón (Geoanomálií) prebieha za účelom štatistického vyhodnocovania podielu negatívnych zón v obydliach na celom Slovensku. Postupne bude vytvorená mapa s vyhodnotením lokalít viac, alebo menej vhodných na bývanie z hžadiska štatistického výskytu geoanomálií a geopatogénnych zón. agentúra INGFOUR s.r.o. realizuje výjazdové merania Geopatogénnych Zón (Geoanomálií) pod vybranými obydliami na celom Slovensku. Za účelom vyhodnotenia štatistického a geologického rozloženia geoanomálií pod obývanými oblasami. Zároveň sa sleduje aj vplyv určitých architektonických prvkov obydlí, ktoré samy o sebe vedia určitým spôsobom eliminova geoanomálie a GPZ. Zameraním geopatogénnych zón vo Vašom obydlí zistíte aké opatrenia urobi, aby ste sa doma cítili naozaj dobre. Napríklad jednoduchou zmenou umiestnenia miest kde spíte alebo sa najdlhšie zdržujete mimo geopatogénnych zón .

Ak máte záujem o lokalizáciu Geopatogénnych zón, geoanomálií a posúdenia možnosti ich eliminácie vo Vašom obydlí. (byte , dome , kancelárií). Vyplnte “kontaktný formulár” na stránke kde smeruje preklik a my Vám zašleme nezáväzne podrobné informácie.

Pre bližšie informácie o projekte kliknite TU



Novinky emailom
Máte záujem dostáva do emailovej schránky novinky, informácia články z tohto portálu?
Prihláste sa!
Email:

TOP ponuky
Hžada v ponukách:
 

TOP články
 
www.byvajme.sk® Hlavná Stránka | Kontakty | Registrácia