Pridaj medzi obben    Hlavn Strnka

Prihlsenie
Meno: 
Heslo:


Nov firmy
 



Najviac hadan vrazy
 

Inzercia


gpz

Peter Holý 1.Maliarske študio

Adresa sdla:
Račianska 2
831 0 Bratislava

IO: 44257040
Kontakty:
Telefn: 0904 421 828
Fax:
Mobil:
Email: maliarskestudio@gmail.com
WWW: maliarske.wix.com/studio
Sekretarit: ,,
Marketing: ,,
Obchodn: Peter Holý,0904 421 828,maliarskestudio@gmail.com
Vroba: ,,

Charakteristika:
Sme prvé maliarske štúdio s hlavným pôsobením v Bratislave. Zaoberáme sa vývinom a tvorbou dekoratívnych stien. Vytvárame štruktúrované steny 3D zo stavebných omietok, lepidiel a sadry. Štruktúrované steny sú dotvorené kombináciami viacerých farebných odt
Sme prvé maliarske štúdio s hlavným pôsobením v Bratislave. Vznikli sme v roku 2008 a preto sme ako firma s modernými poznatkami a technológiami. Náš vývoj začal okolo roku 2004 a celé obdobie vývinu bolo pre zhromaždenie technológií, technologických postupov a informácií pre nový dizajn stien. Máme skúsených odborníkov, firmy a architektov. Náš vývin je neobmedzený a preto nikdy neskončí... Ako vieme tak v ponuke maliarskych služieb sú veľké nedostatky. Je veľké množstvo zaostalých maliarstiev, ktoré majú malú ponuku služieb, predražené ceny, neprofesionálny prístup a nedávajú žiadne záruky. Chýba osobný prístup k zákazníkovi je minimálna konverzácia o potrebách. Je malá informovanosť o cenách, technológiách, kvalite a účelovosti produktov a prác. A preto našim cieľom bolo vytvoriť maliarske štúdio, ktoré bude inšpiráciou pre ostatné maliarstvá, pre interiérové, kuchynské, kúpeľňové, nábytkové štúdia. Chceme prebudiť v ľuďoch zmysel pre tvorbu, kreáciu a fantáziu na svojich stenách, lebo doteraz to tak nebolo. V poslednom desaťročí prevládalo na stenách tapetovanie a maľovanie na bielo. Väčšina z nás určuje farbu stien podľa nábytku, dlážok a doplnkov, ale málokto začína od stien až k celkovému zariadeniu interiéru. Chceme prispieť k zlepšeniu a skvalitneniu maliarskych služieb. Poskytnúť informovanosť cez individuálny prístup, zlepšiť starostlivosť a pomoc zákazníkom. Vybudovať dôveru a spokojnosť. A sami sa realizáciou podieľať na projektoch.
Ponuky spolonosti:
 
Kvalitné maľovanie stien od 1€ m² Pridan: 30.03.2013
Maliarske práce Bratislava
taj viac...
 
Pekné steny Pridan: 30.03.2013
Dekoračné steny
taj viac...
 
SLOVENSK PROJEKT MERAN GEOPATOGNNYCH ZN a GEOANOMLI



Projekt meran Geopatognnych Zn (Geoanomli) prebieha za elom tatistickho vyhodnocovania podielu negatvnych zn v obydliach na celom Slovensku. Postupne bude vytvoren mapa s vyhodnotenm lokalt viac, alebo menej vhodnch na bvanie z hadiska tatistickho vskytu geoanomli a geopatognnych zn. agentra INGFOUR s.r.o. realizuje vjazdov merania Geopatognnych Zn (Geoanomli) pod vybranmi obydliami na celom Slovensku. Za elom vyhodnotenia tatistickho a geologickho rozloenia geoanomli pod obvanmi oblasami. Zrove sa sleduje aj vplyv uritch architektonickch prvkov obydl, ktor samy o sebe vedia uritm spsobom eliminova geoanomlie a GPZ. Zameranm geopatognnych zn vo Vaom obydl zistte ak opatrenia urobi, aby ste sa doma ctili naozaj dobre. Naprklad jednoduchou zmenou umiestnenia miest kde spte alebo sa najdlhie zdrujete mimo geopatognnych zn .

Ak mte zujem o lokalizciu Geopatognnych zn, geoanomli a posdenia monosti ich elimincie vo Vaom obydl. (byte , dome , kancelri). Vyplnte kontaktn formulr na strnke kde smeruje preklik a my Vm zaleme nezvzne podrobn informcie.

Pre bliie informcie o projekte kliknite TU



Novinky emailom
Mte zujem dostva do emailovej schrnky novinky, informcia lnky z tohto portlu?
Prihlste sa!
Email:

TOP ponuky
Hada v ponukch:
 

TOP lnky
 
www.byvajme.sk® Hlavn Strnka | Kontakty | Registrcia