Pridaj medzi obben    Hlavn Strnka

Prihlsenie
Meno: 
Heslo:


Nov firmy
 



Najviac hadan vrazy
 

Inzercia


gpz

Stavebniny K-Store, s.r.o. Raková

Adresa sdla:
Raková 779
02351 Raková

IO: 36738603
Kontakty:
Telefn: 041/43 41 129
Fax: 041/43 41 678
Mobil: 0918 489 611
Email: info@stavebninyrakova.sk
WWW: www.stavebninyrakova.sk
Sekretarit: ,,
Marketing: ,,
Obchodn: ,,
Vroba: ,,

Charakteristika:
Stavebniny K-Store, s.r.o. Raková dodávateľ stavebného materiálu na Kysuciach Čadca, Turzovka, Makov, Skalité, Raková, Staškov, Osčadnica pre stavbu, rekonštrukcie, úpravu záhrady a profi a hobby náradia.
Stavebné materiály a tovar pre hrubú stavbu, steny, strechu, krov, stavbu komína, stropov a plošné materiály. Interiérové produkty pre stropy a podhľady, okná a dvere, podlahy, omietky, sadrokartóny, systémy zateplenia, suché zmesy. Kanalizačné prvky pre exteriérové a interiérové použitie, elektroinštalačný materiál a spotrebný tovar pre stavebníkov. Všetko pre rekonštrukcie bytových jadier, interiérov od stien cez sadrokartónové systémy, omietky až po podlahové a stropné systémy. Fasádne zatepľovanie a farebnú úpravu fasád a stien. Materiály na rekoštrukciu striech a krovov, komínov a hydroizolácií, kanalizácie(vo vnútri budovy a okolo) až po prípojky. Elektroinštaláčný materiál a spotrebný tovar. Pre úpravu záhrady nájdete u nás svahové tvárnice, štiepané ploty, rozmanité prírodné okrasné kamene a štrky, obklady a dlažby, záhradné platne, zatrávňovaciu a zámkovú dlažbu. Pre členenie a delenie záhrady ponúkame okrem soklov v imitácii prírodného kamena aj obrubníky a palisády vhodné aj na cesty a parkoviská, štiepane ploty. Každý stavebník, maliar a domáci majster sa nezaobíde bez kvalitného náradia. Stavebné náradie u nás nájdete vždy. K stavbe neoddeliteľne patria aj rebríky a lešenia. Elektrické náradie máme pre profíkov, ale na prázdno neodíde ani žiaden kutil. Záhradkárske náradie, ako aj sezónne ručné náradie pre zimnú údržbu, nájdete priamo pri vchode do predajne.
Ponuky spolonosti:
 
Nie s evidovan iadne ponuky tejto firmy.
 
SLOVENSK PROJEKT MERAN GEOPATOGNNYCH ZN a GEOANOMLI



Projekt meran Geopatognnych Zn (Geoanomli) prebieha za elom tatistickho vyhodnocovania podielu negatvnych zn v obydliach na celom Slovensku. Postupne bude vytvoren mapa s vyhodnotenm lokalt viac, alebo menej vhodnch na bvanie z hadiska tatistickho vskytu geoanomli a geopatognnych zn. agentra INGFOUR s.r.o. realizuje vjazdov merania Geopatognnych Zn (Geoanomli) pod vybranmi obydliami na celom Slovensku. Za elom vyhodnotenia tatistickho a geologickho rozloenia geoanomli pod obvanmi oblasami. Zrove sa sleduje aj vplyv uritch architektonickch prvkov obydl, ktor samy o sebe vedia uritm spsobom eliminova geoanomlie a GPZ. Zameranm geopatognnych zn vo Vaom obydl zistte ak opatrenia urobi, aby ste sa doma ctili naozaj dobre. Naprklad jednoduchou zmenou umiestnenia miest kde spte alebo sa najdlhie zdrujete mimo geopatognnych zn .

Ak mte zujem o lokalizciu Geopatognnych zn, geoanomli a posdenia monosti ich elimincie vo Vaom obydl. (byte , dome , kancelri). Vyplnte kontaktn formulr na strnke kde smeruje preklik a my Vm zaleme nezvzne podrobn informcie.

Pre bliie informcie o projekte kliknite TU



Novinky emailom
Mte zujem dostva do emailovej schrnky novinky, informcia lnky z tohto portlu?
Prihlste sa!
Email:

TOP ponuky
Hada v ponukch:
 

TOP lnky
 
www.byvajme.sk® Hlavn Strnka | Kontakty | Registrcia