Pridaj medzi obben    Hlavn Strnka

Prihlsenie
Meno: 
Heslo:


Nov firmy
 



Najviac hadan vrazy
 

Inzercia


gpz

Triangulum Development

Adresa sdla:
Einsteinova 21
851 0 Bratislava

IO: 43846556
Kontakty:
Telefn: 051 77 324 19
Fax: 051 77 324 19
Mobil: 0908 984 036
Email: info@triangulum.sk
WWW: www.glasspoint.sk
Sekretarit: ,,
Marketing: ,,
Obchodn: Martin Gbur,0908984036,info@triangulum.sk
Vroba: ,,

Charakteristika:
Spoločnosť TRIANGULUM Development Vám predstavuje obchodnú značku GLASSPOINT, exkluzívnu značku bezpečnostných sklenených dverí a ďalších interiérových produktov vyrábaných unikátnou metódou FUSINGU.
Spoločnosť TRIANGULUM Development Vám predstavuje obchodnú značku GLASSPOINT, exkluzívnu značku sklenených dverí a ďalších interiérových produktov vyrábaných unikátnou metódou FUSINGU. Za hlavný cieľ sme si stanovili úplnú spokojnoť kupujúcich s našimi unikátnymi sklenenými dverami a ďalšími interiérovými výrobkami. Produkty značky GLASSPOINT sú vyrábané ručne s použitím najkvalitnejších materiálov a technológií. Za zmienku stojí, že na súčasnom trhu vynikajú originálnym jedinečným dizajnom a najvyššou kvalitou a to všetko pri zachovaní výhodnej ceny. Ponúkame Vám sklenené dvere so širokou rozmanitosťou farieb a vzorov, ktoré uspokoja Vaše predstavy a požiadavky. Sme presvedčení o kvalite produktov GLASSPOINT, preto ponúkame na sklo doživotnú záruku a asistenčné služby. Naše dvere sú z kaleného skla, čo zaručuje ich absolútnu bezpečnosť. Zabezpečujeme aj interiérové poradenstvo a montáž našich výrobkov.
Ponuky spolonosti:
 
Nie s evidovan iadne ponuky tejto firmy.
 
SLOVENSK PROJEKT MERAN GEOPATOGNNYCH ZN a GEOANOMLI



Projekt meran Geopatognnych Zn (Geoanomli) prebieha za elom tatistickho vyhodnocovania podielu negatvnych zn v obydliach na celom Slovensku. Postupne bude vytvoren mapa s vyhodnotenm lokalt viac, alebo menej vhodnch na bvanie z hadiska tatistickho vskytu geoanomli a geopatognnych zn. agentra INGFOUR s.r.o. realizuje vjazdov merania Geopatognnych Zn (Geoanomli) pod vybranmi obydliami na celom Slovensku. Za elom vyhodnotenia tatistickho a geologickho rozloenia geoanomli pod obvanmi oblasami. Zrove sa sleduje aj vplyv uritch architektonickch prvkov obydl, ktor samy o sebe vedia uritm spsobom eliminova geoanomlie a GPZ. Zameranm geopatognnych zn vo Vaom obydl zistte ak opatrenia urobi, aby ste sa doma ctili naozaj dobre. Naprklad jednoduchou zmenou umiestnenia miest kde spte alebo sa najdlhie zdrujete mimo geopatognnych zn .

Ak mte zujem o lokalizciu Geopatognnych zn, geoanomli a posdenia monosti ich elimincie vo Vaom obydl. (byte , dome , kancelri). Vyplnte kontaktn formulr na strnke kde smeruje preklik a my Vm zaleme nezvzne podrobn informcie.

Pre bliie informcie o projekte kliknite TU



Novinky emailom
Mte zujem dostva do emailovej schrnky novinky, informcia lnky z tohto portlu?
Prihlste sa!
Email:

TOP ponuky
Hada v ponukch:
 

TOP lnky
 
www.byvajme.sk® Hlavn Strnka | Kontakty | Registrcia