Pridaj medzi obben    Hlavn Strnka

Prihlsenie
Meno: 
Heslo:


Nov firmy
 



Najviac hadan vrazy
 

Inzercia


gpz

Noby - EL Satelitná technika

Adresa sdla:
Osloboditeľov 3/3
05302 Spišský Hrhov

IO: 45850739
Kontakty:
Telefn: 0902345093
Fax:
Mobil: 0902345093
Email: nobyel@centrum.sk
WWW: www.nobyelsat.sk
Sekretarit: ,,
Marketing: ,,
Obchodn: ,,
Vroba: ,,

Charakteristika:
Firma Noby - EL sa zaoberá: - predajom a montážou satelitnej techniky - montážou,údržbou a predajom STA (spoločných televíznych antén) - Oprava a predaj PC - Oprava a predaj TV.
Moderná doba nám prináša mnoho možností prijímu TV signálu. Môžeme si vybrať z veľkého množstva káblových sprostredkovateľov, no nie vždy je jednoduché sa rozhodnúť. Obyčajne požaduje zákazník vysokú kvalitu a čo najnižšiu cenu. Firma Noby - EL Vám ponúka satelitnú digitálnu televíziu http://www.skylink.sk a http://www.cslink.cz . Dôvod je jednoduchý. TV Skylink a CSLink je momentálne najlacnejším riešením na trhu, pretože v bezplatnej programovej ponuke sa nachádzajú najsledovanejšie slovenské a české televízne stanice. Nemusíte sa viazať, ani platiť mesačné paušály. Stačí si zakúpiť jeden z ponúkaných satelitných kompletov Skylink, alebo CSLink a môžete si naplno vychutnávať pôžitok z kvalitného obrazu, či už v HD alebo SD kvalite. * Firma Noby - EL sa zaoberá: - predajom a montážou satelitnej techniky - montážou,údržbou a predajom STA (spoločných televíznych antén) - Oprava a predaj PC - Oprava a predaj TV. Ponúkame individuálny prístup k špecifickým požiadavkám, medzi ktoré patrí vytvorenie ponuky pre satelitné,STA a FTP rozvody v novostavbách (rodinné domy, bytovky, podnikové priestory, hotely, prevádzky) * Ponúkame bezplatné poradenstvo a·konzultácie.
Ponuky spolonosti:
 
Satelitný digitálny komplet so skylink kartou pre neobmedzené sledovanie slovenských a českých programov bez poplatkov. Pridan: 14.01.2012
Komplet Standart 1TV (Skylink)
taj viac...
 
SLOVENSK PROJEKT MERAN GEOPATOGNNYCH ZN a GEOANOMLI



Projekt meran Geopatognnych Zn (Geoanomli) prebieha za elom tatistickho vyhodnocovania podielu negatvnych zn v obydliach na celom Slovensku. Postupne bude vytvoren mapa s vyhodnotenm lokalt viac, alebo menej vhodnch na bvanie z hadiska tatistickho vskytu geoanomli a geopatognnych zn. agentra INGFOUR s.r.o. realizuje vjazdov merania Geopatognnych Zn (Geoanomli) pod vybranmi obydliami na celom Slovensku. Za elom vyhodnotenia tatistickho a geologickho rozloenia geoanomli pod obvanmi oblasami. Zrove sa sleduje aj vplyv uritch architektonickch prvkov obydl, ktor samy o sebe vedia uritm spsobom eliminova geoanomlie a GPZ. Zameranm geopatognnych zn vo Vaom obydl zistte ak opatrenia urobi, aby ste sa doma ctili naozaj dobre. Naprklad jednoduchou zmenou umiestnenia miest kde spte alebo sa najdlhie zdrujete mimo geopatognnych zn .

Ak mte zujem o lokalizciu Geopatognnych zn, geoanomli a posdenia monosti ich elimincie vo Vaom obydl. (byte , dome , kancelri). Vyplnte kontaktn formulr na strnke kde smeruje preklik a my Vm zaleme nezvzne podrobn informcie.

Pre bliie informcie o projekte kliknite TU



Novinky emailom
Mte zujem dostva do emailovej schrnky novinky, informcia lnky z tohto portlu?
Prihlste sa!
Email:

TOP ponuky
Hada v ponukch:
 

TOP lnky
 
www.byvajme.sk® Hlavn Strnka | Kontakty | Registrcia