Pridaj medzi obben    Hlavn Strnka

Prihlsenie
Meno: 
Heslo:


Nov firmy
 



Najviac hadan vrazy
 

Inzercia


gpz

EKOVITAL, s.r.o.

Adresa sdla:
Zvolenská 1777/9
010 0 Žilina

IO: 36758876
Kontakty:
Telefn:
Fax:
Mobil:
Email: ekovital@ekovital.sk
WWW: www.ekovital.sk
Sekretarit: ,,
Marketing: ,,
Obchodn: ,,
Vroba: ,,

Charakteristika:
AKCIA LETO 2010!!! Ceny solárnych zostáv aj s montážou: Zostavy s plochými kolektormi od 2154,-€ s DPH Zostavy s trubicovými kolektormi od 2729,-€ s DPH
Právna forma EKOVITAL spol. s r.o. bola založená v roku 2007 odborníkmi s dlhodobými skúsenosťami v oblasti alternatívnych zdrojov energie.Našu hlavnú činnosť tvorí projektovanie, dodávka a montáž solárnych systémov na ohrev teplej úžitkovej vody a fotovoltaiky.
Ponuky spolonosti:
 
Solárna zostava s plochými kolektormi pre 3-4 člennú rodinu Pridan: 25.06.2010
Solárna zostava je určená pre ohrev teplej vody pre troj až štvor člennú rodinu s 300l zásobníkom. Súprava obsahuje všetky prvky potrebné na montáž celého solárneho setu aj s držiakom na strechu , ten musí byť vybraný osobitne (plochá, šikmá strecha).
taj viac...
 
Solárna zostava s 30 trubicovým kolektorom Pridan: 25.06.2010
Solárna zostava s 300 litrovým zásobníkom postačujúca pre 3-4 člennú rodinu.
taj viac...
 
Solárna zostava s plochými kolektormi pre 2-3 člennú rodinu Pridan: 25.06.2010
Solárna zostava je určená pre ohrev teplej vody pre dvoj až troj člennú rodinu s 200l zásobníkom. Súprava obsahuje všetky prvky potrebné na montáž celého solárneho setu aj s držiakom na strechu , ten musí byť vybraný osobitne (plochá, šikmá strecha).
taj viac...
 
Solárna zostava s 22 trubicovým kolektorom Pridan: 25.06.2010
Solárna zostava určená pre 2-3 člennú rodinu s 200 litrovým zásobníkom
taj viac...
 
SLOVENSK PROJEKT MERAN GEOPATOGNNYCH ZN a GEOANOMLI



Projekt meran Geopatognnych Zn (Geoanomli) prebieha za elom tatistickho vyhodnocovania podielu negatvnych zn v obydliach na celom Slovensku. Postupne bude vytvoren mapa s vyhodnotenm lokalt viac, alebo menej vhodnch na bvanie z hadiska tatistickho vskytu geoanomli a geopatognnych zn. agentra INGFOUR s.r.o. realizuje vjazdov merania Geopatognnych Zn (Geoanomli) pod vybranmi obydliami na celom Slovensku. Za elom vyhodnotenia tatistickho a geologickho rozloenia geoanomli pod obvanmi oblasami. Zrove sa sleduje aj vplyv uritch architektonickch prvkov obydl, ktor samy o sebe vedia uritm spsobom eliminova geoanomlie a GPZ. Zameranm geopatognnych zn vo Vaom obydl zistte ak opatrenia urobi, aby ste sa doma ctili naozaj dobre. Naprklad jednoduchou zmenou umiestnenia miest kde spte alebo sa najdlhie zdrujete mimo geopatognnych zn .

Ak mte zujem o lokalizciu Geopatognnych zn, geoanomli a posdenia monosti ich elimincie vo Vaom obydl. (byte , dome , kancelri). Vyplnte kontaktn formulr na strnke kde smeruje preklik a my Vm zaleme nezvzne podrobn informcie.

Pre bliie informcie o projekte kliknite TU



Novinky emailom
Mte zujem dostva do emailovej schrnky novinky, informcia lnky z tohto portlu?
Prihlste sa!
Email:

TOP ponuky
Hada v ponukch:
 

TOP lnky
 
www.byvajme.sk® Hlavn Strnka | Kontakty | Registrcia