Pridaj medzi obben    Hlavn Strnka

Prihlsenie
Meno: 
Heslo:


Nov firmy
 



Najviac hadan vrazy
 

Inzercia


gpz

Madekop, spol. s r.o.

Adresa sdla:
Vrbice 348
69109 Vrbice

IO: 48531987
Kontakty:
Telefn: 00420519430321
Fax: 00420519430321
Mobil:
Email: info@madekop.cz
WWW: www.madekop.cz
Sekretarit: Miloslava Fibichová,00420519430321,info@madekop.cz
Marketing: Roman Kaszper,00420519430321,info@madekop.cz
Obchodn: Dřevovýroba - Lubomír Fibich, Bazény - Antonín Bršťák, zastřešení bazénů - Petr Podrázský,00420519430321,info@madekop.cz
Vroba: ,,info@madekop.cz

Charakteristika:
Naše společnost se zabývá výrobou vestavěných skříní, kuchyňských linek, nábytku do domu i kanceláří, výrobou zimních zahrad, pergol či krytých stání. V plastové výrobě se zabýváme výrobou a prodejem plastových bazénů a zastřešení bazénů.
Dřevovýroba - zakázková dřevovýroba je výrobním programem, ve kterém se specializujeme na vestavěné skříně, kuchyňské linky, schodiště, dveře a vrata či zimní zahrady, pergoly a krytá stání. Kromě toho, renovujeme a kompletně vybavujeme penzióny a hotely po celé České republice i v zahraničí. Plastová výroba – v tomto výrobním programu prioritně nabízíme velké množství typů a modelů plastových bazénů. Spolu s bazény, bazénovým příslušenstvím či bazénovou chemií, nabízíme rovněž potravinářské nádrže, jímky a septiky, vodoměrné šachty a mnoho dalších výrobků z plastu. Kovovýroba - v tomto programu Vám dokážeme poradit, vyrobit a nabídnout širokou paletu standardních, ale i atypických zastřešení bazénů. Kromě zastřešení bazénů nedílnou součástí programu je výroba vchodových stříšek, zastřešení sportovních laviček a fotbalových střídaček či zimních zahrad. Pro naše zákazníky nabízíme k prodeji i polykarbonátové desky.
Ponuky spolonosti:
 
Bazény BLUE LINE od Madekopu Pridan: 07.04.2010
Bazény BLUE LINE od Madekopu - nová generace rodinných bazénů
taj viac...
 
SLOVENSK PROJEKT MERAN GEOPATOGNNYCH ZN a GEOANOMLI



Projekt meran Geopatognnych Zn (Geoanomli) prebieha za elom tatistickho vyhodnocovania podielu negatvnych zn v obydliach na celom Slovensku. Postupne bude vytvoren mapa s vyhodnotenm lokalt viac, alebo menej vhodnch na bvanie z hadiska tatistickho vskytu geoanomli a geopatognnych zn. agentra INGFOUR s.r.o. realizuje vjazdov merania Geopatognnych Zn (Geoanomli) pod vybranmi obydliami na celom Slovensku. Za elom vyhodnotenia tatistickho a geologickho rozloenia geoanomli pod obvanmi oblasami. Zrove sa sleduje aj vplyv uritch architektonickch prvkov obydl, ktor samy o sebe vedia uritm spsobom eliminova geoanomlie a GPZ. Zameranm geopatognnych zn vo Vaom obydl zistte ak opatrenia urobi, aby ste sa doma ctili naozaj dobre. Naprklad jednoduchou zmenou umiestnenia miest kde spte alebo sa najdlhie zdrujete mimo geopatognnych zn .

Ak mte zujem o lokalizciu Geopatognnych zn, geoanomli a posdenia monosti ich elimincie vo Vaom obydl. (byte , dome , kancelri). Vyplnte kontaktn formulr na strnke kde smeruje preklik a my Vm zaleme nezvzne podrobn informcie.

Pre bliie informcie o projekte kliknite TU



Novinky emailom
Mte zujem dostva do emailovej schrnky novinky, informcia lnky z tohto portlu?
Prihlste sa!
Email:

TOP ponuky
Hada v ponukch:
 

TOP lnky
 
www.byvajme.sk® Hlavn Strnka | Kontakty | Registrcia