Pridaj medzi obben    Hlavn Strnka

Prihlsenie
Meno: 
Heslo:


Nov firmy
 



Najviac hadan vrazy
 

Inzercia


gpz

Bioclar a.s.

Adresa sdla:
Peterská 2
821 0 Bratislava

IO: 35806621
Kontakty:
Telefn: 02 4341 2225, 26
Fax: 02 4342 4841
Mobil:
Email: bio@bioclar.sk
WWW: www.bioclar.com
Sekretarit: ,02 4341 2225, 26,bio@bioclar.sk
Marketing: ,,
Obchodn: Peter Král,02 4341 2225, 26,p.kral@bioclar.sk
Vroba: ,,

Charakteristika:
Popredný dodávateľ komplexného riešenia čistenia a recyklácie odpadových vôd na Slovensku a v zahraničí.
Spoločnosť BIOCLAR vznikla na základe dlhoročných tradícií čistenia odpadových vôd v Československu. Naša technológia čistenia odpadových vôd je výsledkom viac než 40 ročného výskumu, vývoja a praktických skúseností. Naša technológia bola nainštalovaná a úspešne funguje v 18 krajinách sveta a ich počet sa neustále rozširuje. Našou referenciou sú stovky spokojných klientov v týchto krajinách. Za našimi výsledkami stojí tím skúsených profesionálov pripravených poradiť a vyriešiť Vaše problémy s čistením odpadovej vody a jej použitím. Naša spoločnosť neustáva v snahe o zdokonaľovanie a vývoj nových technológií a riešení. Naším cieľom je dokonalá technológia za prístupné ceny a tomuto cieľu podriaďujeme všetky naše rozhodnutia.
Ponuky spolonosti:
 
DČOV B6 až B60 Pridan: 18.01.2007
Malá domová čistiareň odpadových vôd, ideálna pre chaty, rodinné domy, menšie bytovky, apod., s kapacitou od 2 do 50 osôb.
taj viac...
 
ČOV B60 až B500 Pridan: 18.01.2007
Montovaná čistiareň odpadových vôd, ideálna pre väčšie bytovky, hotely, obce, priemysel, apod., s kapacitou od 50 do 500 osôb.
taj viac...
 
komunálne ČOV Pridan: 18.01.2007
Komunálna čistiareň odpadových vôd, ideálna pre väčšie aglomerácie, obce, mestá apod., s kapacitou od 500 po stovky tisíc obyvateľov.
taj viac...
 
SLOVENSK PROJEKT MERAN GEOPATOGNNYCH ZN a GEOANOMLI



Projekt meran Geopatognnych Zn (Geoanomli) prebieha za elom tatistickho vyhodnocovania podielu negatvnych zn v obydliach na celom Slovensku. Postupne bude vytvoren mapa s vyhodnotenm lokalt viac, alebo menej vhodnch na bvanie z hadiska tatistickho vskytu geoanomli a geopatognnych zn. agentra INGFOUR s.r.o. realizuje vjazdov merania Geopatognnych Zn (Geoanomli) pod vybranmi obydliami na celom Slovensku. Za elom vyhodnotenia tatistickho a geologickho rozloenia geoanomli pod obvanmi oblasami. Zrove sa sleduje aj vplyv uritch architektonickch prvkov obydl, ktor samy o sebe vedia uritm spsobom eliminova geoanomlie a GPZ. Zameranm geopatognnych zn vo Vaom obydl zistte ak opatrenia urobi, aby ste sa doma ctili naozaj dobre. Naprklad jednoduchou zmenou umiestnenia miest kde spte alebo sa najdlhie zdrujete mimo geopatognnych zn .

Ak mte zujem o lokalizciu Geopatognnych zn, geoanomli a posdenia monosti ich elimincie vo Vaom obydl. (byte , dome , kancelri). Vyplnte kontaktn formulr na strnke kde smeruje preklik a my Vm zaleme nezvzne podrobn informcie.

Pre bliie informcie o projekte kliknite TU



Novinky emailom
Mte zujem dostva do emailovej schrnky novinky, informcia lnky z tohto portlu?
Prihlste sa!
Email:

TOP ponuky
Hada v ponukch:
 

TOP lnky
 
www.byvajme.sk® Hlavn Strnka | Kontakty | Registrcia