Pridaj medzi obben    Hlavn Strnka

Prihlsenie
Meno: 
Heslo:


Nov firmy
 



Najviac hadan vrazy
 

Inzercia


gpz

Sanfog s.r.o.

Adresa sdla:
T.Vansovej 53
94071 Nove Zamky

IO: 44483911
Kontakty:
Telefn:
Fax:
Mobil:
Email: info@sanfog.com
WWW: www.sanfog.com
Sekretarit: ,,
Marketing: ,,
Obchodn: ,,
Vroba: ,,

Charakteristika:
Cieľom našej spoločnosti je aby ponúkol svojím zákazníkom novodobú metódu prirodzeného chladenia, nadštandardnú starostlivost tak, aby vždy bolo výsledkom našich služieb spokojný zákazník. Široký sortiment tovaru a flexibilita našich zamestnancov nám umož
Naše zariadenia sú ideálne v otvorených priestoroch alebo dokonca aj vo vnútorných priestoroch. Chladenie funguje na základe teórie vyparovania, kde studená voda nasáva teplo z okolia a použije túto energiu pre vlastne odparovanie. Aby bola maximalizovaná kapacita nasávania vody a aby absorbovalo co najviac tepla z atmosféry bez akéhokolvek problému vlhkost, naše zariadenia používajú špeciálne trysky ktoré vytvoria 5 mikrónové vodné kvapky (ktoré je 10 krát menšie než vlasový priemer). Vdaka týmto tryskám zariadenie vytvára okolo seba „hmlu“, tak, aby vodné kvapky nasali co najviac tepla z okolia pred úplným vyparením, táto metóda je známa ako „bleskové odparovanie“ vody, kde vodná para dokáže znížit vonkajšiu teplotu o 10-15°C bez toho aby použil chemikálie alebo iné zdraviu škodlivé látky a nebudete mat ani pocit mokrosti. Výhody chladenia pomocou SANfog systémov - Nižšie prevádzkové náklady ako štandardné klimatizácie. - možnost využitia aj v športových halách, - jednoduchá a nenáročná obsluha, - chladenie na miestach, kde doteraz nebolo možné, - chladenie prirodzeným spôsobom, bez škodlivých látok, - zvýšenie navštevnosti Vášho podniku kvôli príjemnému ovzdušiu a čistoty.
Ponuky spolonosti:
 
Novodobá metóda chladenia vonkajších plôch vodnou parou Pridan: 12.01.2010
Novodobá metóda chladenia vonkajších plôch vodnou parou
taj viac...
 
SLOVENSK PROJEKT MERAN GEOPATOGNNYCH ZN a GEOANOMLI



Projekt meran Geopatognnych Zn (Geoanomli) prebieha za elom tatistickho vyhodnocovania podielu negatvnych zn v obydliach na celom Slovensku. Postupne bude vytvoren mapa s vyhodnotenm lokalt viac, alebo menej vhodnch na bvanie z hadiska tatistickho vskytu geoanomli a geopatognnych zn. agentra INGFOUR s.r.o. realizuje vjazdov merania Geopatognnych Zn (Geoanomli) pod vybranmi obydliami na celom Slovensku. Za elom vyhodnotenia tatistickho a geologickho rozloenia geoanomli pod obvanmi oblasami. Zrove sa sleduje aj vplyv uritch architektonickch prvkov obydl, ktor samy o sebe vedia uritm spsobom eliminova geoanomlie a GPZ. Zameranm geopatognnych zn vo Vaom obydl zistte ak opatrenia urobi, aby ste sa doma ctili naozaj dobre. Naprklad jednoduchou zmenou umiestnenia miest kde spte alebo sa najdlhie zdrujete mimo geopatognnych zn .

Ak mte zujem o lokalizciu Geopatognnych zn, geoanomli a posdenia monosti ich elimincie vo Vaom obydl. (byte , dome , kancelri). Vyplnte kontaktn formulr na strnke kde smeruje preklik a my Vm zaleme nezvzne podrobn informcie.

Pre bliie informcie o projekte kliknite TU



Novinky emailom
Mte zujem dostva do emailovej schrnky novinky, informcia lnky z tohto portlu?
Prihlste sa!
Email:

TOP ponuky
Hada v ponukch:
 

TOP lnky
 
www.byvajme.sk® Hlavn Strnka | Kontakty | Registrcia