Pridaj medzi obben    Hlavn Strnka

Prihlsenie
Meno: 
Heslo:


Nov firmy
 



Najviac hadan vrazy
 

Inzercia


gpz

NECO s.r.o.

Adresa sdla:
Ružová ulica 111
01901 Ilava

IO: 35855169
Kontakty:
Telefn: 00421424456710
Fax: 00421424456711
Mobil: 00421902900613
Email: neco@neco.sk
WWW: www.neco.sk
Sekretarit: ,,
Marketing: ,,
Obchodn: ,,
Vroba: ,,

Charakteristika:
Spoločnosť NECO s.r.o. je výhradným dovozcom značiek Steinel, Novus a Matador.
Vítame Vás v našom internetovom obchode. Spoločnosť NECO s.r.o. bola založená v roku 1993. Sme dynamicky sa rozvíjajúcou spoločnosťou, ktorej snahou je uspokojiť i toho najnáročnejšieho klienta a ponúknuť mu to, čo uspokojí jeho potreby a naplní jeho predstavy. Sme výhradný dovozca pre Slovenskú republiku značky STEINEL, NOVUS už viac ako 10 rokov . V roku 2005 sme začali predaj ako výhradný dovozca pre Slovenskú a Českú republiku nemeckej značky VIDEX. Sme tu v prvom rade pre našich klientov, ktorým chceme ponúknuť kvalitné Služby. Počínajúc poradenstvom, predajom a samozrejme i nasledujúcimi servisnými službami. Každý klient je pre nás tým najdôležitejším. Našou snahou je ponúkať tovar tej najvyššej kvality. O tom svedčí značka STEINEL ktorá je jednotkou na svetovom trhu v senzorovej technike, senzorových svietidlách, teplovzdušných pištoliach. Táto skutočnosť nás zaväzuje a predurčuje ponúkať rovnakú kvalitu i pre Slovenských spotrebiteľov. Poradíme Vám nielen v interiéry, ako riešiť spoločné priestory, schodiská, sociálne zariadenia či samotné obývacie priestory ale i vo Vašich záhradách či prístupových komunikáciách. Ponúkneme Vám úsporné riešenia v spotrebe káblových rozvodov, úspory elektrickej energie, komfort, pohodlie a bezpečnosť pre Vás i Vašich blízkych. Pre domácich majstrov i profesionálov ponúkame širokú škálu teplovzdušných pištolí vhodných na opaľovanie, zváranie a rôzne iné práce. Najširšia škála doplnkov na trhu od nadstavcov, rôznych dýz, tmelov a lepidiel. Termolepiace pištole majú nespočetné množstvo praktických výhod použitia v garáži až po tvorbu veľkonočných, či vianočných ozdôb. Tmely rôznych druhov použitia, farby a gramáže sú Vám k dispozícii. Neváhajte sa spýtať čo kedy a načo treba použiť. Značka NOVUS sa udomácnila a vyhľadáva ju pre jej kvalitu stále viac Spotrebiteľov. Sponkovačky od najjednoduchších plastových cez celokovové ručných, cez elektrické a končiac pneumatickými sa môžu stať i Vašimi vhodnými pomocníkmi. Záhrada - interiér – exteriér, všade a v každom ročnom období sa dajú využiť produkty značky VIDEX. Jej rozsah a kvalita je nesporná. Ale veď práve to je našou snahou – SPOKOJNÝ ZÁKAZNÍK. PROFIL výhradný dovozca, distribútor pre SR poradenstvo školenia pre projektantov, predajcov a montážne spoločnosti služby pre klienta od návrhu projektu, realizácie až po revíznu správu Komplexné a dostupné riešenie s celoslovenským pôsobením
Ponuky spolonosti:
 
Nie s evidovan iadne ponuky tejto firmy.
 
SLOVENSK PROJEKT MERAN GEOPATOGNNYCH ZN a GEOANOMLI



Projekt meran Geopatognnych Zn (Geoanomli) prebieha za elom tatistickho vyhodnocovania podielu negatvnych zn v obydliach na celom Slovensku. Postupne bude vytvoren mapa s vyhodnotenm lokalt viac, alebo menej vhodnch na bvanie z hadiska tatistickho vskytu geoanomli a geopatognnych zn. agentra INGFOUR s.r.o. realizuje vjazdov merania Geopatognnych Zn (Geoanomli) pod vybranmi obydliami na celom Slovensku. Za elom vyhodnotenia tatistickho a geologickho rozloenia geoanomli pod obvanmi oblasami. Zrove sa sleduje aj vplyv uritch architektonickch prvkov obydl, ktor samy o sebe vedia uritm spsobom eliminova geoanomlie a GPZ. Zameranm geopatognnych zn vo Vaom obydl zistte ak opatrenia urobi, aby ste sa doma ctili naozaj dobre. Naprklad jednoduchou zmenou umiestnenia miest kde spte alebo sa najdlhie zdrujete mimo geopatognnych zn .

Ak mte zujem o lokalizciu Geopatognnych zn, geoanomli a posdenia monosti ich elimincie vo Vaom obydl. (byte , dome , kancelri). Vyplnte kontaktn formulr na strnke kde smeruje preklik a my Vm zaleme nezvzne podrobn informcie.

Pre bliie informcie o projekte kliknite TU



Novinky emailom
Mte zujem dostva do emailovej schrnky novinky, informcia lnky z tohto portlu?
Prihlste sa!
Email:

TOP ponuky
Hada v ponukch:
 

TOP lnky
 
www.byvajme.sk® Hlavn Strnka | Kontakty | Registrcia