Pridaj medzi obben    Hlavn Strnka

Prihlsenie
Meno: 
Heslo:


Nov firmy
 



Najviac hadan vrazy
 

Inzercia


gpz

Vyberte si pre seba tú najlepšiu saunu
 
Pridan: 19.01.2012 Vytlai lnok
 
Vo veľkorysej ponuke firiem, ktoré ponúkajú dnes tak trendy - domáce fínske, parné a infrasauny, masážne vane, či relaxačné systémy, je naozaj ťažké sa zorientovať. Preto stojí za námahu
 
 

Pozri tiež: www.dracie-zily.sk : stránka zameraná na zdravšie a bezpečnejšie bývanie  

Vyberte pre seba to najlepšie!

Vo veľkorysej ponuke firiem, ktoré ponúkajú dnes tak trendy - domáce fínske, parné a infrasauny, masážne vane, či relaxačné systémy, je naozaj ťažké sa zorientovať. Preto  stojí za námahu pred rozhodnutím samotným, dôkladne zistiť odborné predpoklady dodávateľa, jeho históriu a zákaznícke referencie.

Medzi špičku v obore patrí spoločnosť sauny Patrik7, ktorej  vznik sa datuje od roku 1996 a od úplného začiatku sa špecializuje na predaj a výrobu všetkých druhov sáun. Každá naša sauna je originál, vyrobená na kľúč.  „ Patríme medzi popredných výrobcov sáun na Slovensku. Naše výrobky poznajú spokojní zákazníci nielen na Slovensku, ale aj v Čechách a Rakúsku, čo dokazujú aj naše referencie, “ hovorí Tibor Slučiak, majiteľ firmy a odpovedá na naše ďalšie otázky :

 Tvar a veľkosť sauny alebo masážnej vane ovplyvňuje priestor, ktorý je k dispozícii. Ako to vidíte vy?

Miesto pre saunu môžete nájsť kdekoľvek v záhrade pri dome, v dome samotnom a to v kúpeľni alebo v povalovom či pivničnom priestore. Problém nie je ani zriadenie malej sauny v panelovom dome. Ak uvažujete o jednom type z takejto ponuky radi Vám poradíme a poskytneme odborné rady. Môžeme navrhnúť aj individuálne riešenie sáun podľa predstavy a želania zákazníka.

Viete nám priblížiť výsledné účinky vašich výrobkov ?

Fínska sauna zlepšuje krvný obeh,posilňuje imunitný systém. Účinne detoxikuje, pomáha eliminovať stres, skrášľuje pleť, lieči nespavosť je tiež vynikajúcim pomocníkom pri zmierňovaní bolesti svalov. Uvoľňuje svaly, intenzívne podporuje stimuláciu lymfatického obehu, tento typ saunovania je vhodný jako podpora pri chudnutí. Má vynikajúce účinky na prečistenie pokožky, posporuje bunkovú regeneráciu a detoxikuje.“

Sú dnes trendy infrasauny - infrakabíny,  iba pre svoju priestorovú nenáročnosť , alebo sú tak skvelé aj svojimi účinkami ?

„Tieto prinášaju odlišný spôsob vyhrievania oproti klasickému saunovaniu. Infrakabína má vynikajúce terapeutické účinky, infražiarenie preniká až 4cm do ľudského tela, kde sa svetelná energia premení na tepelnú, umožňuje rýchlejšie prehriatie tela, pôsobí detoxikačne a na bunky tela regeneračne a uvoľňuje tak z tela dvojnásobné množstvo toxínov ako pri klasickom potení. Následkom  prirodzeného potenia strácame v 80% vodu a v 20% tuky, cholesterol, toxíny, ťažké kovy a soli. Je vynikajúcim prostriedkom pre riešenie problémov s krvným obehom, obličkami, reumatizmom, artritídou, kožnými a alergickými prejavmi, neurologickými ptoblémami, zvládaním stresu a posilňovaním imunitného systému. To umožňuje stratu až 600 kalórií za pol hodiny, čo je rovnocenným energetickým výdajom ako 15 km beh. Dlhodobé používanie infrasauny uvoľňuje tuky, čo je vhodné pri diéte a má veľmi priaznivý účinok na pokožku. Po 10-15 sedeniach sa pokožka dokáže vyčistiť a zregenerovať tak, že výsledným efektom bude omladnutie o 5-10 rokov. Svojou veľkosťou sa zmestia aj do malometrážneho bytu“.

Firma sauny Patrik7 je výrobcom aj parných sáun, ktoré vyrábajú v rôznych tvaroch a rozmeroch z vysokokvalitného akrylátového alebo keramického materiálu. Dodáva ako kompletné sauny na kľúč, tak aj samotnú technológiu a jednotlivé komponenty k parnej saune: generátory, trysky, svetlá, ovládanie.

Naplnenie túžby dopriať si masáž podľa vašich prianí Vám splní originálny hydromasážny systém. Prídete večer domov, ďalší náročný deň za vami, bolí vás celé telo.

Tou najúčinnejšou cestou proti únave telesnej i duševnej je hydromasáž, kúpeľ plný bubliniek a pulzujúcich prúdov vody, ktoré rozmaznávajú a liečia vaše telo. Stačí sa len obrátiť na tých správnych odborníkov, a do pár týždňov máte zo svojej kúpeľne skutočný raj na zemi.

Pretože návratnosť vašich investícií ako aj príjemný, nerušený pocit z relaxu sú podmienené dobrým výberom.

Pozri tiež:

Meranie a eliminácia Geopatogénnych Zón (GPZ): www.dracie-zily.sk

Levanduľa lekárska priamo od pestovateľky: www.byvajme.sk/levandula  

 

 

 

Novinky emailom
Mte zujem dostva do emailovej schrnky novinky, informcia lnky z tohto portlu?
Prihlste sa!
Email:

TOP ponuky
Hada v ponukch:
 

TOP lnky
 
www.byvajme.sk® Hlavn Strnka | Kontakty | Registrcia