Pridaj medzi obben    Hlavn Strnka

Prihlsenie
Meno: 
Heslo:


Nov firmy
 



Najviac hadan vrazy
 

Inzercia


gpz

Bude ”Dědictví” Bolka Polívku Neprekonateľné?
 
Pridan: 24.02.2014 Vytlai lnok
 
”Dědictví 2 alebo kurvaseneříká” je dlho očakávaným pokračovaním kultovej komédie ”Kurvahošigutntag” spred 22 rokov. Opäť sa medzi nás vracia dobrák Bohuš v podaní jedinečného Bolka Polívku. Na plátno sa podarilo dostať všetky dobre známe postavy s výnimkou tých, ktorí sa už tejto príležitosti nedožili.
 

 ”Dědictví 2 alebo kurvaseneříká” je dlho očakávaným pokračovaním kultovej komédie ”Kurvahošigutntag” spred 22 rokov.       

Opäť sa medzi nás vracia dobrák Bohuš v podaní jedinečného Bolka Polívku. Na plátno sa  podarilo dostať všetky dobre známe postavy s výnimkou tých, ktorí sa už tejto príležitosti nedožili. Stretávame sa s verným priateľom Arnoštom (Arnošt Goldflam), Vlastičkou (Dagmar Havlová), právnikom (Miroslavom Donutil), Ivanou Chýlkovou, či Karlom Gottom. Všetci samozrejme o 20 rokov starší a skúsenejší, žijúci v súčasnom prostredí. Bohuš, podnikateľ a milionár,  si medzitým postavil ohromné sídlo – farmu obklopenú zoologickou zahradou.

Sám autor scenára, Bolek Polívka, priznáva veľkú časť autobiograficity,dedictvibolekpolivkaneprekonatelnescena6-r328_res.jpgskúseností z vlastného prežitého života, ktorú vložil na plátno. Preto aj natáčanie prebiehalo taktiež na jeho farme v Olšanoch pri Brne. A súčasná realita je taká, že svoj majetok si treba chrániť.  Preto aj Bohušova žena Vlastička, ktorá sa bála o svoju bezpečnosť, si objednáva bezpečnostné dvere na farmu podľa svojich náročných predstáv. Kedže je dlhoročnou členkou olšanského speváckeho zboru ”Křepelky”, chce, aby ju dvere nielen chránili, ale aby křepelka sa stala trvalou viditeľnou súčasťou ich domova. Nájde firmu Adlo, ktorá jej dokáže splniť  predstavy. Životným a slovami Bohuša ”neprekonateľným” paradoxom sa však stane, že sa ich nedožije.

A tak sa Bohuš po smrti Vlastičky musí znova vrátiť k svojim koreňom  a po siedmych rokoch aj ku fľaške. Tým začína jeho veľká jazda, počas ktorej sa bláznivo zamiluje, takmer sa stane majiteľom zámku, skoro príde o vnuka a takmer uverí, že Vlastička ešte žije. Aby nakoniec, vďaka svojej dcére (Anne Polívková) a vernému priateľovi Arnoštovi sám našiel pokoj a seba samého. Sadá na koňa a dobrovoľne sa vracia do protialkoholickej liečebne.

Film natočil režisér Róbert Sedláček podľa scenára Bolka Polívku, za kamerou stál skvelý Michal Krejčí.dedictvibolekpolivkaneprekonatelnetocenie-r286_res.jpg

23. 2. 2014 
ADLO - Security Doors s.r.o.


SLOVENSKÝ  PROJEKT MERANÍ GEOPATOGÉNNYCH ZÓN a GEOANOMÁLIÍ


Geologicka-mapa-SR-FB

          Projekt meraní Geopatogénnych Zón (Geoanomálií) prebieha za účelom štatistického vyhodnocovania podielu negatívnych zón v obydliach na celom Slovensku. Postupne bude vytvorená mapa s vyhodnotením lokalít viac, alebo menej vhodných na bývanie z hľadiska štatistického výskytu geoanomálií a geopatogénnych zón.  agentúra INGFOUR s.r.o. realizuje výjazdové merania Geopatogénnych Zón (Geoanomálií) pod vybranými obydliami na celom Slovensku.  Za účelom vyhodnotenia štatistického a geologického rozloženia geoanomálií pod obývanými oblasťami. Zároveň sa sleduje aj vplyv určitých architektonických prvkov obydlí, ktoré samy o sebe vedia určitým spôsobom eliminovať  geoanomálie a GPZ.
          
Zameraním geopatogénnych zón vo Vašom obydlí  zistíte aké opatrenia urobiť, aby ste sa doma cítili naozaj dobre. Napríklad jednoduchou zmenou umiestnenia miest kde spíte alebo sa najdlhšie zdržujete mimo geopatogénnych zón . Viac informácií: TU



Pozri tiež:

Levanduľa lekárska priamo od pestovateľky: www.byvajme.sk/levandula  

 

 

Novinky emailom
Mte zujem dostva do emailovej schrnky novinky, informcia lnky z tohto portlu?
Prihlste sa!
Email:

TOP ponuky
Hada v ponukch:
 

TOP lnky
 
www.byvajme.sk® Hlavn Strnka | Kontakty | Registrcia