Kompletná ochrana voči vlámaniu na jednom mieste
 
Pridan: 21.05.2012  
 

Kompletná ochrana voči vlámaniu na jednom mieste

Pojmy ako bezpečnostné dvere, kvalitný zámok, dobrý kľúč, sú aj nám laikom už dostatočne známe. V poslednej dobe sa k nim pridáva aj slovné spojenie bezpečnostné okno, nerozbitné sklo, či znovuzrodenie klasickej mreže. 
Všetko to spája pojem ”ochrana pred neželanými zlodejmi” v našom byte, či rodinnom dome. Stále viacerí z nás si totiž uvedomujú, že elektronická ochrana, ktorú zjednodušene nazývame alarmom, napriek tomu že napreduje míľovými krokmi dopredu, nás stále dokáže iba informovať, že náš byt práve niekto vykráda. Nedokáže tomu zabrániť a teda reálne ochrániť náš majetok. 
Tak sa opäť dostáva do popredia osvedčený spôsob ochrany, a to mechanický. Firiem, ktoré ponúkajú mechanické zabezpečovacie prvky je veľa, sú však roztrúsené, mnohé ponúkajú tieto produkty popri rôznych iných nesúvisiacich službách, sprostredkúvajú, či len montujú. Ťažko sa je v tomto sortimente a na základe takto kuso získaných informácií zorientovať a nájsť tak skutočne odborníka a solídny výrobok. Často sme tak nútení kupovať ”mačku vo vreci” nakoľko plochy predajní a množstvo vystavených výrobkov sú minimálne. 
Prednedávnom sme však zaregistrovali u našich západných susedov v Prahe otvorenie doteraz nevídaného showroomu zameraného práve na vyriešenie otázky mechanickej ochrany voči vlámaniu. Na ploche 400m2 tu bola ako súčasť programu medzinárodného seminára SECURITY 2012 Praha, slávnostne otvorená pre verejnosť GALÉRIA DVERÍ – kompletné bezpečie. Na jednom mieste tak návštevník v exkluzívnych prietoroch môže postupne prechádzať jednotlivými sekciami zameranými napr. na bezpečnostné dvere do domu, do bytu, bezpečnostné okná, mreže, pancierové sklá, kľúče, zámky, či rôzne netradičné atypické špeciálne riešenia. Nemusí tak obchádzať jednotlivé firmy, ale pod jednou strechov sa zorientovať, prípadne si aj vybrať, pretože odborná montáž s garanciou je pre všetky produkty samozrejmosťou. 
”Otvárame najväčší predajný showroom Galeria dveri – kompletné bezpečie, so zameraním na mechanickú ochranu voči vlámaniu v strednej Európe. Samotné kvalitné bezpečnostné dvere sú už v súčasnosti nie dostatočné, ľudia hľadajú ochranu okien, garážových dverí, či pivníc. A tu nachádzajú najširší sortiment dverí od jednoduchej ochrany až po tú najvyššiu možnú, od nenápadných, ktoré nerozlíšite od bežných, až po moderné farebné dizajny v spojení s antikorom, či repliky historických dverí, vysokú protipožiarnu či zvukovú ochranu. Veĺký záujem je o úpravu bežných plastových okien na bezpečnostné, alebo o neprepíliteľné mreže. Všetko si môžete ohmatať a vyskúšať. Nový je aj netradičný spôsob komunikácie s návštevníkmi v centrálnej presvetlenej časti, odkiaľ majú pohodlný výhľad do všetkých sekcií galérie na jednoduché a prehľadné zorientovanie sa.” - vysvetľuje prevádzkovateľ Galérie, Ing. Adame zo spoločnosti ADLO-bezpečnostné dvere. 
Zaujímavá bola aj informácia, že všetky vystavené produkty sú schopní dodať do ktorejkoľvek krajiny Európy, vrátane garantovanej kvality montáže, dodržania diskrétnosti a všetkých záruk. 
Nuž, pokiaľ uvažujete nad zvýšením bezpečnosti svojho bývania voči zlodejom, rozhodne doporučujeme aspoň navštíviť túto galériu, ktorá sa nachádza v Prahe - 4 Modřanoch. Jej úroveň a skutočne široký sortiment rozhodne stojí za to. 

 


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
     SLOVENSKÝ  PROJEKT MERANÍ GEOPATOGÉNNYCH ZÓN a GEOANOMÁLIÍ


Geologicka-mapa-SR-FB

          Projekt meraní Geopatogénnych Zón (Geoanomálií) prebieha za účelom štatistického vyhodnocovania podielu negatívnych zón v obydliach na celom Slovensku. Postupne bude vytvorená mapa s vyhodnotením lokalít viac, alebo menej vhodných na bývanie z hľadiska štatistického výskytu geoanomálií a geopatogénnych zón.  agentúra INGFOUR s.r.o. realizuje výjazdové merania Geopatogénnych Zón (Geoanomálií) pod vybranými obydliami na celom Slovensku.  Za účelom vyhodnotenia štatistického a geologického rozloženia geoanomálií pod obývanými oblasťami. Zároveň sa sleduje aj vplyv určitých architektonických prvkov obydlí, ktoré samy o sebe vedia určitým spôsobom eliminovať  geoanomálie a GPZ.
           Zameraním geopatogénnych zón vo Vašom obydlí  zistíte aké opatrenia urobiť, aby ste sa doma cítili naozaj dobre. Napríklad jednoduchou zmenou umiestnenia miest kde spíte alebo sa najdlhšie zdržujete mimo geopatogénnych zón . Viac informácií: TU

 

Pozri tiež:

Levanduľa lekárska priamo od pestovateľky: www.byvajme.sk/levandula