GEOPATOGÉNNE ZÓNY – profesionálne meranie a eliminácia (odrušenie) geopatogénnych zón na celom slove
 
Pridan: 12.11.2018  
 

Geopatogénne Zóny

    GEOPATOGÉNNE ZÓNY – PROFESIONÁLNE MERANIE a ODRUŠENIE  na celom SLOVENSKU

Zaoberáme sa najmä negatívnymi účinkami Geopatogénnych zón na ľudí. Tiež  aj rôznymi spôsobmi eliminácie (odrušenia) ich účinkov.

Číslami 1 a 2 sú označené Geopatogénne Zóny. Číslom 3 - kríženie zón . Mimo týchto zón je byt OK
ilustračný  Obrázok nepriaznivého priebehu Geopatogénnych Zón cez byt. Číslami 1 a 2 sú označené Geopatogénne Zóny. Číslom 3 – kríženie zón . Mimo týchto zón je byt OK.
Máte problémy so spánkom?.  Ste malátny, nevysvetliteľne unavený, nervózny?. Nevládzete tak ako kedysi?.  „Lepí “ sa  na Vás viac chorôb ako predtým?.  Vaše deti sa v noci často budia a plačú?.
Máte problémy so spánkom?.  Ste malátny, nevysvetliteľne unavený, nervózny?. Nevládzete tak ako kedysi?.  „Lepí “ sa  na Vás viac chorôb ako predtým?.  Vaše deti sa v noci často budia a plačú?.
Dlhodobý pobyt nad Geopatogénnymi Zónami spôsobuje rôzne nepochopiteľné problémy. Po dlhšej dobe môžu vzniknúť, alebo sa zhoršiť aj zdravotné problémy.   Väčšinou stačí iba zmeniť napr. umiestnenie postelí, alebo nábytku. Alebo použiť ďalšie praxou overené spôsoby riešenia týchto problémov. 

Ak máte podobné problémy  Je načase nechať si premerať Vaše obydlie  na výskyt geopatogénnych zón. Po premeraní  Vám navrhneme praxou overené riešenia týchto problémov. 

Cenník Meraní Geopatogénnych Zón + IBA do 15.11. ZĽAVA až 50%    –>Kliknite  TU.  Cena merania od 25 €

 GEOPATOGÉNNE  ZÓNY – podrobnejší POPIS:

Geopatogénne zóny (GPZ)–  sa vyskytujú väčšinou v pásoch rôznej šírky, ktoré  môžu prechádzať cez Vaše obydlie. Keď sa tieto zóny vyskytujú na miestach, kde sa  dlhšie zdržiavate: napr. v spálni, alebo na pracovnom mieste, prípadne tam kde relaxujete,  pozeráte TV atď. Potom môžu najmä u senzitívnejších osôb  po dlhšej dobe  vznikať problémy so spánkom, pocity nadmernej únavy, podráždenosti, strata vitality, syndróm vyhorenia, depresívne stavy, rôzne zdravotné problémy, strata imunity …)

Výskyt  Geopatogénnych zón ovplyvňuje  miesto na ktorom je postavené obydlie.  Sú to najmä rôzne zmeny  v štruktúre  zloženia zemského podložia, menšie tektonické zlomy, vrásnenia zemskej kôry a podzemné dutiny. Negatívny vplyv majú aj podzemné vodné toky – tzv. vodné žily.  Tieto javy vznikajú v zemi v hĺbkach od niekoľko  metrov až po  niekoľko kilometrov.

Vypočujte si aj celý rozhovor  v rádiu Košice na tému Geopatogénne Zóny:  Kliknite–>TU

Audio prehrávač
00:00
00:00

Cenník služieb +iba do 15.11. AKCIA ZĽAVA až 50% v rámci výjazdových meraní po celom Slovensku  –>Kliknite  TU       Cena merania od 25€

RIEŠENIA PROBLÉMOV:

1- Klasické riešenia: Premiestnením nábytku v byte, dome, kancelárii, z miest  kde sa dlhšie zdržiavate  …mimo negatívnych miest. Niekedy stačí presunúť postel alebo pracovný stôl s počítačom o 1-2 metre ďalej,  obrátiť polohu tela pri spaní na opačná stranu … Väčšinou pomôže aj zmena využívania miestností v byte.  Ak sa nedá premiestniť napr. posteľ, alebo počítačové pracovisko. Potom pomôže aj umiestnenie určitých prírodných materiálov napr. pod posteľ, kreslo, gauč.

2– Umiestnením pasívneho solenoidu EMGEON HOME, ktorý eliminuje účinky Geopatogénnych Zón. Najúčinnejšia je kombinácia tzv. klasických a nových  spôsobov riešenia týchto problémov. Napr. pasívny solenoid EMGEON HOME    + umiestnenie prírodných prostriedkov ktoré tiež eliminujú účinky geopatogénnych zón.

emgeon-obyvacka-webemgeon-kuchyna-umiesnenieemgegon-pri klime-websolenoid-stojan-na-kvetysolenoid-kniznicasolenoid-2spojene

Ukážka umiestnenia a orientačná schéma pôsobenia zariadenia EMGEON

V praxi osvedčený a účinný prostriedok na redukciu  geopatogénnych zón je zariadenie EMGEON  Je to pasívny solenoid – valec z nevodivého materiálu ovinutý špeciálne upravenou medenou páskou. Zariadenie funguje  na elektromagnetickom princípe  ako harmonizátor prostredia a “reduktor negatívnych zón” . Umiestňuje sa v obydlí  najlepšie na presne určené miesto  podľa nameraných hodnôt.  Alebo ďalšou možnosťou je umiestnenie 2 ks solenoidov do opačných rohoch bytu. Bližšie info—–> TU

Zariadenie EMGEON je rovnako účinné ako niekoľkonásobne drahšie prostriedky a zariadenia či už napájané el. prúdom alebo nie. Navyše neprodukuje ďalší “Elektrosmog”.  

Cenník služieb + aktuálne akčné ceny —–>Kliknite  TU