Efektívne zariadenia na odrušenie Geopatogénnych zón
 
Pridan: 02.06.2017  
 
Vaša voľba číslo 1 v pomere Cena/Výkon V praxi osvedčený a účinný prostriedok na redukciu  (odrušenie) účinkov geopatogénnych zón je pasívny solenoid EMGEON HOME. V autách sa používa EMGEON CARE Dokáže eliminovať (odrušiť) pôsobenie geopatogénnych zón v kruhu o priemere cca 10-15 metrov. Závisí to aj od intenzity geopatogénnych zón. Zvyčajne po zameraní geopatogénnych zón priamo u Vás stačia jeden alebo dva ks. pasívneho solenoidu EMGEON HOME na  byt, alebo dom.  Pasívny solenoid Emgeon Home je rovnako účinný a má Väčší dosah ako niekoľkonásobne drahšie prostriedky a zariadenia či už napájané el. prúdom alebo nie. Navyše neprodukuje ďalší “Elektrosmog” Zariadenie nie je napájané elektrickým prúdom (teda nevyžaruje do okolia ďalší elektrosmog). Využíva prirodzené elektromagnetické pole zeme .  Je to  valec z nevodivého materiálu ovinutý špeciálne upravenou medenou páskou. rozmery - priemer 10cm, výška 28 cm.  Pre objednanie pasívneho solenoidu EMGEON HOME kliknite TU emgeon-obyvacka-webemgeon-kuchyna-umiesnenieemgegon-pri klime-websolenoid-stojan-na-kvetysolenoid-kniznica  Ukážky možného umiestnenia zariadenia EMGEON v domácnosti Umiestnenie: umiestňuje sa čo najvyššie pod strop miestnosti. napríkad na skriňu, do vstavanej skrine, na poličky a pod. V dome na najvyššie poschodie, prípadne pod strechu. Bez zamerania geopatogénnych zón na mieste doporučujeme použiť minimálne 2 ks. zariadení EMGEON1 umiestnené do opačných rohoch domu, alebo bytu. Umiestňuje sa cca 1-2 metre od okraja bytu (domu)  a čo najvyššie k stropu. Rozmer valca: priemer 10cm , výška 28cm. (iné rozmery na objednávku) napr. ak Vám nevyhovuje výška dá sa urobiť aj menšie. Dodáva sa ako pár- t.j. 2 ks cena 39,90 +5€ poštovné a balné Pre objednanie pasívneho solenoidu EMGEON HOME kliknite TU Pre popis presného umiestnenia nás kontaktujte pred nákupom na mail ingfour@gmail.com, alebo na čísle: 0915/904 114 UPOZORNENIE: Pri zameraní geopatogénnych zón  fyzicky u Vás doma väčšinou stačí 1 zariadenie EMGEON 1 (pasívny solenoid) tzv. merania GPZ na diaľku zásadne nerobím pretože to je nezmysel.
          Geopatogénne zóny sú spomenuté aj v Stavebnom zákone:                                  § 47 - písmeno J.  Citát z textu:
Stavby sa musia navrhovať tak, aby: ....písmeno J. "bola zabezpečená čo najväčšia ochrana stavby pred vetrom, dažďom, hlukom, vibráciami, otrasmi, ionizačným žiarením z geologického podložia, vplyvom geopatogénnych zón, bludných prúdov a podzemných a povrchových vôd," 
Ceny meraní geopatogénnych zón : http://www.dracie-zily.sk/cennik-sluzieb/ Pri Väčších problémoch sú potrebné aj iné riešenia viď: http://www.dracie-zily.sk/geopatogenne-zony-skusenosti-z-merani-gpz/ Vaše prípadné otázky píšte na adresu ingfour@gmail.com Pre použietie v autách na elimináciu účinkov geopatogénnych zón na vodiča doporučujeme  EMGEON CARE Emgeon Care - ukážka umiestnenia v aute viac info TU